Galeria Multimèdia

turismo cultural
turismo cultural
cultural
cultura comunitat valenciana,

Blogs en video

La Comunitat Valenciana és cultura, art, tradició, festes... És un territori ple de vida i color. Vols conéixer-la una mica més?


Recórrer la Comunitat Valenciana és gaudir d'un autèntic llegat artístic i cultural. Han passat tantes civilitzacions pel nostre territori que cadascuna d'elles s'ha encarregat de deixar la seua petjada perquè puguem descobrir part de la nostra història. 

De nord a sud, trobem diferents mostres d'art en cadascun dels municipis que podem visitar. I, també, podem recórrer la Comunitat Valenciana a través de les seues festes, una opció ideal per a impregnar-se de la nostra cultura, tan diferent i tan nostra. 


Activitats culturals a Castelló

Si comencem a descobrir la cultura que hi ha a la província de Castelló, trobem grans tresors de la història, com l'art rupestre del Jaciment de la Valltorta, l'únic museu dedicat exclusivament a aquest art. A més, pots viatjar a través dels anys en el Museu d’Història Militar de Castelló o conéixer les obres de grans artistes en el Museu de Belles Arts. Si el que t’agrada és la tradició, les danses i els vestits regionals, a Castelló de la Plana podràs passar-ho genial en les seues festes de la Magdalena. Si t'agrada la història, les llegendes i els secrets, el Castell del Papa Luna és perfecte per a descobrir una Peníscola diferent.


Activitats culturals a València

Vols saber-ne més? La província de València ens sorprén amb un gran programa cultural i històric extraordinari. Endinsa't en fortaleses com el Castell de Cullera i visita museus com el Centre del Carme Cultura Contemporània o l’IVAM, l’Institut Valencià d'Art Modern. I no oblides un altre grandiós edifici d'aspecte futurista on les arts escèniques són les autèntiques protagonistes, Les Arts, on sarsuela, òpera, flamenc, dansa o jazz, entre molts altres estils, ens envolten en la màgia de l'espectacle en directe en un entorn amb protagonisme propi.

A València, hi ha una infinitat d'activitats i rutes culturals com la Ruta del Greal, on podràs conéixer els diferents municipis que tenen algun vincle amb el Sant Calze, i que fins i tot arriba fins a Castelló. A més, podràs conéixer el Palau Ducal de Gandia, descobrir la petjada que els romans van deixar a Sagunt i transportar-te fins a l'època dels Borja a través del centre històric de Xàtiva


Activitats culturals a Alacant

El sud de la Comunitat Valenciana també té molt a explicar-te. Les destinacions de la Costa Blanca compten amb un gran llegat de les antigues civilitzacions, com la ciutat íbero romana de Lucentum en Alacant o l’Illeta dels Banyets en el Campello. A més, podràs fer diferents rutes turístiques amb les quals coneixeràs els castells del Vinalopó o el tresor literari i artístic que ens van deixar Azorín i Miguel Hernández. Alacant presumeix de grans monuments i escultures com el Santuari de Santa Maria Magdalena de Novelda, la Dama d'Elx o l'única representació considerada Patrimoni de la Humanitat, el Misteri d’Elx

Sens dubte, la Comunitat Valenciana es pot descobrir de moltes formes i a través de la cultura podem portar-nos grans records. Vols continuar coneixent el nostre llegat?

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Allotjaments
Compres
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Fires i congressos
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Rutes
Webcams

Inspira't

Descubre un nuevo espacio dedicado al arte en la ciudad de València, ¡un antiguo palacio que alberga una interesante colección!
El final de la tardor és una època fantàstica per a visitar la Comunitat Valenciana, i molt més si comptes amb plans per a gaudir en un pont entre festius! Pren-ne nota i prepara una escapada ben completa. Vine a conéixer-nos!
El Pont de Novembre és perfecte per a descobrir nous racons i plans a la Comunitat Valenciana. Pren-ne bona nota!
El pont d'octubre és un gran moment per a descobrir i enamorar-se de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents maneres de fer-ho. Tria la teua!

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions