Galeria Multimèdia

turismo cultural
turismo cultural
cultural
cultura comunitat valenciana,

Blogs en video

La Comunitat Valenciana és cultura, art, tradició, festes... És un territori ple de vida i color. Vols conéixer-la una mica més?


Recórrer la Comunitat Valenciana és gaudir d'un autèntic llegat artístic i cultural. Han passat tantes civilitzacions pel nostre territori que cadascuna d'elles s'ha encarregat de deixar la seua petjada perquè puguem descobrir part de la nostra història. 

De nord a sud, trobem diferents mostres d'art en cadascun dels municipis que podem visitar. I, també, podem recórrer la Comunitat Valenciana a través de les seues festes, una opció ideal per a impregnar-se de la nostra cultura, tan diferent i tan nostra. 


Activitats culturals a Castelló

Si comencem a descobrir la cultura que hi ha a la província de Castelló, trobem grans tresors de la història, com l'art rupestre del Jaciment de la Valltorta, l'únic museu dedicat exclusivament a aquest art. A més, pots viatjar a través dels anys en el Museu d’Història Militar de Castelló o conéixer les obres de grans artistes en el Museu de Belles Arts. Si el que t’agrada és la tradició, les danses i els vestits regionals, a Castelló de la Plana podràs passar-ho genial en les seues festes de la Magdalena. Si t'agrada la història, les llegendes i els secrets, el Castell del Papa Luna és perfecte per a descobrir una Peníscola diferent.


Activitats culturals a València

Vols saber-ne més? La província de València ens sorprén amb un gran programa cultural i històric extraordinari. Endinsa't en fortaleses com el Castell de Cullera i visita museus com el Centre del Carme Cultura Contemporània o l’IVAM, l’Institut Valencià d'Art Modern. I no oblides un altre grandiós edifici d'aspecte futurista on les arts escèniques són les autèntiques protagonistes, Les Arts, on sarsuela, òpera, flamenc, dansa o jazz, entre molts altres estils, ens envolten en la màgia de l'espectacle en directe en un entorn amb protagonisme propi.

A València, hi ha una infinitat d'activitats i rutes culturals com la Ruta del Greal, on podràs conéixer els diferents municipis que tenen algun vincle amb el Sant Calze, i que fins i tot arriba fins a Castelló. A més, podràs conéixer el Palau Ducal de Gandia, descobrir la petjada que els romans van deixar a Sagunt i transportar-te fins a l'època dels Borja a través del centre històric de Xàtiva


Activitats culturals a Alacant

El sud de la Comunitat Valenciana també té molt a explicar-te. Les destinacions de la Costa Blanca compten amb un gran llegat de les antigues civilitzacions, com la ciutat íbero romana de Lucentum en Alacant o l’Illeta dels Banyets en el Campello. A més, podràs fer diferents rutes turístiques amb les quals coneixeràs els castells del Vinalopó o el tresor literari i artístic que ens van deixar Azorín i Miguel Hernández. Alacant presumeix de grans monuments i escultures com el Santuari de Santa Maria Magdalena de Novelda, la Dama d'Elx o l'única representació considerada Patrimoni de la Humanitat, el Misteri d’Elx

Sens dubte, la Comunitat Valenciana es pot descobrir de moltes formes i a través de la cultura podem portar-nos grans records. Vols continuar coneixent el nostre llegat?

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Allotjaments
Compres
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Fires i congressos
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Rutes
Webcams

Inspira't

Et proposem una escapada amb molt d'art en un entorn rural ple d'encant. Prepara't per a caminar entre increïbles murals!
Et proposem descobrir un autèntic museu a l'aire lliure que et sorprendrà. Vine a enamorar-te de l'art urbà que ompli els carrers d'Alberic!
Van ser llocs de recolliment i misticisme per a l’home antic. Les coves es van convertir en habitacles, santuaris i escenaris de rituals amb xamans durant la prehistòria; són posseïdores d’un coneixement ancestral que encara palpita de les parets milers d’anys després.
El xicotet municipi de Busot, a la província d'Alacant, alberga entre les muntanyes un dels tresors millor guardats de tota la Comunitat Valenciana: les coves del Canelobre.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions