Turisme cultural

Turisme cultural

La Comunitat Valenciana posseeix un gran llegat artístic i cultural com a conseqüència de les diferents civilitzacions que han albergat la nostra terra i dels estils arquitectònics al llarg de la seua història. Recorre municipis replets de cultura i història que atresoren un inestimable patrimoni històric i artístic.

Els municipis de la Costa Blanca reflecteixen el pas d'antigues civilitzacions, com la ciutat iber romana de Lucentum a Alacant o la Illeta dels Banyets a El Campello. Per no parlar de la Ruta dels Castells per la comarca del Vinalopó o les rutes europees d'arquitectura modernista a Alcoi o Novelda.
La província de València ofereix un riquíssim programa cultural amb visites al Castell de Cullera, el Palau Ducal de Gandia, els vestigis romans de Sagunt o el Territori Borja en el centre històric de Xàtiva, entre altres. 

Per part seua, la província de Castelló ofereix art rupestre i avantguardista en un xicotet radi de quilòmetres. Destaca la riquesa cultural de municipis turístics com Benicàssim, Oropesa del Mar o Peníscola.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Esdeveniments
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Webcams

Inspira't

image
El puente de octubre es un gran momento para descubrir y enamorarse de la Comunitat Valenciana. Te proponemos diferentes formas de hacerlo. ¡Elige la tuya!
image
El turisme és fonamental per a la Comunitat Valenciana i, per això, treballem per a promoure la consciència turística en cadascun del nostres territoris. Descobreix-ho!
image
Van ser llocs de recolliment i misticisme per a l’home antic. Les coves es van convertir en habitacles, santuaris i escenaris de rituals amb xamans durant la prehistòria; són posseïdores d’un coneixement ancestral que encara palpita de les parets milers d’anys després.
image
Coneixes el turisme taronja? T'expliquem què és i et convidem a gaudir-lo a la Comunitat Valenciana. Acompanya'ns!

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions