Galeria Multimèdia

Pesca turisme
Pesca turisme
Pesca turisme
Pesca turisme

Blogs en video

La mar, l'ecoturisme, el turisme actiu i el gastroturisme es poden combinar en una activitat realment única! Descobreix el pesca turisme i totes les oportunitats que et brinda per a conéixer millor la mar.

El pesca turisme és una activitat amb la qual gaudir de les nostres costes i també de la nostra cultura, en concret de la tradició marinera que atresoren els nostres municipis a la vora del Mediterrani. A més de visitar Llotges com la de Cullera o barris mariners com el del Cabanyal a València, pots convertir-te en un autèntic pescador!


Què és el pesca turisme

El pesca turisme consisteix a conéixer de prop l'activitat d'un dia qualsevol a bord d'un vaixell de pesca professional. Es tracta d'una experiència on, a més d'aprendre sobre sostenibilitat, podrem veure el costat humà d'un treball tan dur com important, sempre en contacte amb la nostra mar Mediterrània. Et convertiràs en part de la tripulació i segurament també podràs provar alguna autèntica recepta marinera.


Pesca turisme Castelló

Benicàssim, Peníscola o Castelló de la Plana, incloent-hi la seua zona del Grau, poden ser dues ciutats a conéixer per la seua tradició pescadora, i dos ports des dels quals partir ben d'hora per a intentar fer una gran captura, mostrant-te els aparells, explicant-te els costums de les diferents espècies, etc. Podràs provar un autèntic ranxo mariner elaborat amb el producte més fresc imaginable o alguna delícia recentment eixida de la mar.

Pesca turisme València

Els poblats marítims de València poden ser escenari de l'arrancada d'una activitat de pesca turisme acompanyats de guies experimentats que ens ajuden a viure en primera persona una jornada de pesca a la mar. Una nova perspectiva de la ciutat que no sempre es pot gaudir!

Pescaturisme Alacant 

Torrevieja, per posar un exemple, pot ser una gran destinació de pesca turisme, per a poder gaudir d'un pla en el qual embarcaràs en un vaixell pesquer i descobriràs les seues diferents arts i les captures pròpies de la zona, Segur que la seua llotja s'inclou en l'activitat i, per descomptat, una deliciosa degustació. 

Veritat que t'ha semblat un gran pla? No deixes passar l'oportunitat de dur-lo a terme, comença a planejar la teua escapada de pesca turisme i descobreix una part molt important de la nostra tradició, cultura i gastronomia!

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències

Inspira't

El pont d'octubre és un gran moment per a descobrir i enamorar-se de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents maneres de fer-ho. Tria la teua!

Propostes de viatge