Pesca turisme

Pesca turisme

Viu la tradició i la cultura del mar a través del turisme mariner i el pescaturisme. Submergeix-te en la cultura pesquera, coneix, experimenta i aprén amb els pescadors professionals i les seues embarcacions. Assaboreix el Mediterrani i sent-te mariner per un dia!

El pescaturisme és una activitat que acosta la vida dels pescadors als visitants. A través d'experiències humanes de turisme sostenible que et permeten embarcar en un vaixell de pesca professional. Aprendràs a valorar aquest treball i els tresors que ens ofereix el mar. Finalment podràs degustar peix fresc que tu mateix has contribuït a capturar a bord d'un vaixell pesquer. Et sabrà a glòria!

Turisme actiu, sostenible i educatiu en contacte directe amb els pescadors tradicionals del mar Mediterrani. El mar, la seua gent i els oficis tradicionals, visites guiades a ports pesquers i llotges de peix fresc. Hi ha tant per descobrir! Un mar d'experiències t'espera en la Comunitat Valenciana. T'atreveixes a embarcar?

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Empreses de servicis complementaris
Experiències

Inspira't

image
El pont d'octubre és un gran moment per a descobrir i enamorar-se de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents maneres de fer-ho. Tria la teua!
image
A la província d'Alacant, trobem una sèrie de construccions hidràuliques que formen part de la història de la regió. A la tranquil·la localitat de Relleu, situada a l'interior de la província, trobem molins hidràulics que abans servien per a moldre cereals i farina.
image
T'agrada el mar i t'agradaria convertir-te en mariner per un dia? Et vindria de gust gaudir d'una experiència autèntica amb pescadors que fan la seua vida al mar i el coneixen millor que ningú? Si és així, el pescaturisme, embarcar-te en un vaixell de pescadors que ixen a treballar i ser testimoni d’una jornada laboral de pesca, et resultarà una experiència inoblidable.

Propostes de viatge