Rutes Culturals

Visitar la Comunitat Valenciana, les seues ciutats, paratges i racons serà descobrir una terra rica en història i cultura.

Castelló atresora un patrimoni cultural únic. Des de l'art rupestre llevantí, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, fins a les obres més avantguardistes de l’Espai d’Art Contemporani. A més, és Territori Templer -com testifiquen poblacions com Peníscola, Alcalà de Xivert i Santa Magdalena de Polpís- i posseeix joies medievals com Sant Mateu, Morella o Vilafamés.


A la província d'Alacant trobaràs jaciments arqueològics, art rupestre, els castells de la comarca del Vinalopó, els llegats literaris i artístics d'Azorín i Miguel Hernández, la representació única del Misteri d’Elx, el modernisme d'Alcoi o Novelda, la ciutat iber romana de Lucentum a Alacant…


I a la província de València, el Territori Borgia suposa una apassionant ruta per a conéixer l'art i la cultura del Renaixement. El Castell de Xàtiva, el Palau Ducal de Gandia, l'església de Sant Nicolás de València… seran parada obligatòria i un ric contrast amb l'avantguardisme de la Ciutat de les Arts i les Ciències o l'IVAM. Completa la teua visita amb recorreguts pel barri antic de València.