Blogs en video

La independència que et proporciona allotjar-te en habitatges turístics és un gran valor a tenir en compte quan planeges una escapada. Descobreix el nostre cercador i comença a somiar amb el teu viatge!

Els habitatges turístics a la Comunitat Valenciana són una opció perfecta per als qui teletreballen sense renunciar a viatjar o per al turisme familiar, on l'alimentació i els horaris dels més xicotets necessiten opcions diferents a les d'un hotel, per exemple.

Tindre la teua pròpia cuina, rentadora, connexió a internet i comptar amb tot el necessari per a estar confortable, com a casa, són alguns dels motius pels quals, cada vegada més, els habitatges turístics a la Comunitat Valenciana són els escollits per a visitar-nos. Utilitza el nostre còmode cercador per a trobar-ne el teu!


Habitatges turístics a Castelló

Pots visitar la fantàstica localitat de Peníscola i recórrer el seu magnífic castell templer allotjant-te en un habitatge d'ús turístic. D'aquesta manera podràs matinar i recórrer la platja, tornar a la teua casa temporal a treballar i, en general, organitzar el teu dia al teu gust.

Aquesta opció també et permetrà descobrir una ciutat tan interessant com Castelló de la Plana, d'on no te’n pots anar sense provar la seua deliciosa olla, o Benicàssim, un racó al costat de la mar ple d'encant i història.

 

Habitatges turístics a València

Amb l'opció d'un habitatge d'ús turístic pots convertir Nàquera en un lloc de descans, amb grans opcions de rutes de senderisme i la mar realment a prop. Oliva pot ser una gran opció per a gaudir de la platja en família, comptant amb un lloc en el qual descansar i preparar el pícnic que compta amb tot el que necessites.

Gandia també compta amb habitatges turístics perfectes per a ser el teu campament base en unes vacances plenes de bones estones a la platja i interessants visites als seus monuments.


Habitatges turístics a Alacant

El lloguer d'habitatges turístics a la Comunitat Valenciana et permet descobrir la ciutat d'Alacant d'una altra manera, o arribar fins a la magnètica i sempre activa Benidorm per a convertir-la en la teua llar durant unes setmanes, alternant plans com una visita a qualsevol dels seus parcs temàtics o bussejant en cales d'aigües netes com la del Tio Ximo.

 Finalment, encara que podràs trobar moltes més opcions i destinacions, pots deixar-te conquistar per Calp i dedicar tants dies com vullgues a conèixer millor cada platja, cala i racó d'aquesta localitat tan especial al costat de la mar. Busca el teu habitatge turístic a la Comunitat Valenciana de manera ràpida i senzilla!

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis