Museus

Museus

El patrimoni artístic i cultural de la Comunitat Valenciana és un dels més valuosos de tot el país i reflecteix el ric llegat de tots els pobles que van habitar aquesta riba del mar Mediterrani.
Fins al poble o localitat més xicoteta de la Comunitat Valenciana compta amb el seu museu, siga quina siga la temàtica. Fins i tot algunes poblacions de l'interior com el Castell de Guadalest, s'han convertit en un referent museístic pel nombre de museus per metre quadrat als seus carrers. Des de l'art contemporani a museus etnogràfics, passant per les cases-museu de valencians il·lustres com Vicente Blasco Ibáñez o l'escriptor Miguel Hernández, més de 300 centres reben al visitant qualsevol dia de l'any. Museus oberts a tots els públics amb interessants propostes que ens faran viatjar per la Ruta de la Seda, descobrir l'immens llegat dels Borgia o eixir a la cerca del Sant Grial, entre altres temàtiques.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Museu
Altres
Història Local
Etnologia
Museu Etnològic
Municipal
Artesania
Belles Arts

Inspira't

image
Et contem la història del Castell el Castell de Guadalest: entra i coneix els seus orígens i algunes de les curiositats d'aquest castell medieval situat en la província d'Alacant. Descobreix la Comunitat Valenciana!
image
Descobreix tot el que pots fer i viure a Alacant. Et parlem del turisme accessible i de com la ciutat s'hi ha adaptat.
image
Perdre's pels pobles de Castelló sempre és una gran idea. Fer-ho a la tardor i a l'hivern pot ser una experiència inoblidable. Descobreix tots els seus racons i tria quins pobles seran l'escenari de la teua pròxima aventura.
image
A la localitat de Nules, municipi situat a l'àrea costanera de la província de Castelló, a Espanya, hi ha una ruta perfecta per a gaudir del cicloturisme en companyia dels xiquets.

Notícies

Propostes de viatge