Agenda

La Comunitat Valenciana és el lloc en el qual viure i gaudir dels esdeveniments més actuals. Gràcies al nostre clima, els esdeveniments culturals, artístics, gastronòmics, esportius, musicals, infantils… troben el seu lloc a la Comunitat Valenciana durant tot l'any. Vols descobrir-los? Acompanya'ns!

Cadascuna de les tres províncies de la Comunitat Valenciana ens proposa gaudir del nostre temps lliure al màxim. T'informem i et convidem als esdeveniments més de moda del Mediterrani. Festivals internacionals, trobades culturals de gran valor turístic i nacional, així com els esdeveniments esportius més importants del panorama mundial.

Volem que visites la Comunitat Valenciana i, sobretot, volem que la visques molt de prop. Volem que et sentes part de la nostra cultura i que assaborisques la nostra gastronomia, experimentant una explosió de sabors sense igual. També volem que recórregues llocs únics de la mà de guies turístics especialitzats, que escoltes la sintonia de les nostres festes i tradicions, que descobrisques tots els colors dels nostres paisatges, les olors de la nostra terra i sentes una mescla de sentiments única.

Comptem amb multitud d'espais preparats en els quals celebrar fires, conferències, congressos, convencions i esdeveniments de tot tipus

De la mateixa forma, sempre podràs conéixer i enamorar-te de l'artesania valenciana en cadascun dels mercats i mostres a l'aire lliure que s'organitzen a la Comunitat Valenciana.

Tot això en un enclavament privilegiat. Entre la mar i la muntanya, entre les ciutats i els pobles. En cadascun dels seus racons, trobaràs el que busques i nosaltres t'ho explicarem.

Buscar esdeveniments

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg

Quan

Tria els dies d'inici i fi de l'interval que desitges consultar

On

Què

  Netejar filtres

  Esdeveniments disponibles en la Comunitat valenciana

  Inspira't

  image
  Descobreix la gran empremta que ha deixat l'art rupestre llevantí al llarg de la nostra història.
  image
  L’art urbà, o street art, s'ha convertit, per mèrits propis, en un fenomen cultural, reivindicatiu i d'expressió artística que sedueix persones de totes les edats. La Comunitat Valenciana n’és un bon exemple, ja que cada any aconsegueix atraure un bon nombre d'artistes als diferents festivals d'una disciplina efímera que s'exposa en murs, garatges o parets mitgeres dels carrers d'algunes localitats.
  image
  Quantes llegendes i històries hi ha sobre el Greal? Endinsa't en una apassionant ruta per València i descobreix quina relació existeix entre aquest objecte i la ciutat.
  image
  Per a molts turistes, tant a nivell nacional com a internacional, Castelló representa la meca en matèria de festivals musicals a l'estiu. Enguany 2018, es compleixen els 50 anys de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i d'acord a les paraules del seu president Pedro Rodríguez, ha arribat l'hora de batre un rècord.

  Notícies

  Propostes de viatge