Turisme eqüestre

Turisme eqüestre

Volem oferir-te la possibilitat de conéixer la Comunitat Valenciana d'una manera molt diferent: a lloms d'un cavall. Podríeu tindre un millor acompanyant de viatge?

Siga com siga el teu nivell d'equitació, les nostres empreses especialitzades en turisme eqüestre guiaran el teu recorregut a través d'agrestes muntanyes, valls i rius sorprenents i espectaculars senderes al costat del mar. Un total de nou rutes s'afegeixen a l'extensa xarxa de vies pecuàries i pistes forestals perquè recórregues a cavall els racons amb més encant de Castelló, València i Alacant. 

Gaudeix dels paisatges mediterranis i connecta amb la naturalesa en la Comunitat Valenciana. Una experiència inoblidable!

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Experiències
Museus
Oficines de Turisme

Inspira't

image
El pont d'octubre és un gran moment per a descobrir i enamorar-se de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents maneres de fer-ho. Tria la teua!
image
Endinsar-se en la naturalesa a lloms d'un cavall té un tint quasi ancestral, però la veritat és que, a la Comunitat Valenciana, és una activitat que compta amb itineraris perfectament adaptats que facilitaran el viatge fins i tot al genet menys acostumat a cavalcar outdoors. Trotem junts per a descobrir-los?
image
La Comunitat Valenciana és coneguda per tenir un bon clima, per les platges i la gastronomia. Però també té molt més: té naturalesa d’interior, història, un abundant patrimoni i nombroses activitats per a tots els gustos. Si penses en les vacances, et proposem una ruta per a conéixer la Comunitat Valenciana en totes les seues versions.
image
A la província de València, es troba la Ruta dels Monestirs, un recorregut turístic que permet al viatger posar-se en contacte amb el llegat medieval a través d'edificacions antigues anomenades monestirs o cases de Déu, pel sentit religiós a partir del qual es van crear durant l'Edat Mitjana.

Notícies

Propostes de viatge