Multimèdia Gallery 

Turisme eqüestre
Turisme eqüestre
Turisme eqüestre
Turismo ecuestre en la Comunitat Valenciana

Blogs en video

L'esmorteït so dels cascos de la teua muntura trepitjant un camí de terra, el sol i la brisa del Mediterrani són tres ingredients d'una escapada eqüestre perfecta. Descobreix totes les possibilitats a la Comunitat Valenciana!

El turisme eqüestre a la Comunitat Valenciana compta amb el gran avantatge de poder-se recolzar en itineraris adaptats i homologats que ho faran tot més senzill per als genets i les muntures. Aquestes rutes estan preparades perquè trobes amb facilitat la teua destinació mentre gaudeixes d'estar envoltat de naturalesa i cavalcant. 

Un dels secrets de l'èxit del turisme eqüestre a la Comunitat Valenciana són els Itineraris Eqüestres (IE) que la Real Federació Hípica ha anat preparant i cuidant amb atenció a les necessitats dels aficionats a aquesta classe d'activitats. Aquesta prestigiosa organització avalua les rutes i ens certifiquen que són aptes per a recórrer-les a cavall. A més, són molts els municipis amb una arrelada tradició eqüestre que han sabut crear oportunitats de turisme actiu al voltant.

Turisme eqüestre a Castelló

Si busquem rutes de turisme eqüestre a Castelló, la Real Federació Hípica ha marcat i optimitzat un bonic recorregut que, eixint de Vilafranca, ens portarà fins a un bonic bosc. Es tracta de l’IE 040 Vilafranca - Bosc de Palomita que parteix d'un bonic alberg i recorre paratges al costat d'un barranc, coves, un berenador, fonts i masies. Si, en canvi, el que busques és un club on aprendre o practicar l'equitació, a Onda o Borriana podràs trobar el que busques.

Turisme eqüestre a València

A la província de València trobem 8 Itineraris Eqüestres que ens aniran portant per paratges plens de punts d'interés i a través de localitats amb molt a veure i oferir. Parlem, per exemple, de l’IE-038, de Benaguasil a Llíria, de l’IE-032, de Nàquera al Pi del Salt recorrent la preciosa Serra Calderona, de l’IE-031, que transcorre al costat de la ribera del riu Túria, de l’IE-005 que et porta des de Llíria fins als Montes de la Concòrdia en una autèntica ruta verda o de l’IE-004 “Muntanya Alcola y Sácaras”, que t'oferirà unes vistes espectaculars sobre el Canó del Xúquer i la Vall de Cofrentes.

Podràs recórrer rutes volcàniques amb l’IE-003 que et porta a conéixer volcans prop de Cofrentes o acostar-te al Balneari Hervideros amb l’IE-002, al llarg del qual descobriràs una vegetació realment característica. Finalment, et proposem una ruta de 84 quilòmetres anomenada Ruta Dels Monestirs, amb la qual podràs conéixer els monestirs de Sant Jeroni de Cotalba, el del Corpus Christi de Llutxent, el de Santa Maria de la Valldigna, el convent de Santa Maria d’Aigües Vives i el de Nostra Senyora de La Murta. 

Turisme eqüestre a Alacant

Encara no comptem amb rutes de turisme eqüestre d'aquest tipus a Alacant, però podràs gaudir de la naturalesa d'aquesta increïble província i del plaer de muntar gràcies a empreses de turisme actiu especialitzades, escoles i clubs d'equitació com els que pots trobar a Quatretonda, Alcoi o Alacant

Descobreix totes les sensacions que pots viure amb el turisme eqüestre a la Comunitat Valenciana i gaudeix de la teua afició favorita a la vora del Mediterrani!

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Museus
Oficines de Turisme

Inspira't

El pont d'octubre és un gran moment per a descobrir i enamorar-se de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents maneres de fer-ho. Tria la teua!

Propostes de viatge