PATRIMONIO MUNDIAL PER LA UNESCO

La Comunitat Valenciana posseeix grans tresors que demostren el seu inestimable llegat històric i artístic. Autèntiques joies de la nostra cultura que s'han convertit en patrimoni oral i immaterial de la humanitat. Vols descobrir-los? Prepara el teu viatge a una terra plena de sorpreses.

Patrimoni Mundial reconeguts per la UNESCO:

La Llotja de la Seda de València
Un dels edificis civils més bells de l'arquitectura gòtica europea que revela la prosperitat comercial de la ciutat fins al segle XVI. 

El Tribunal de les Aigües de la Vega de València
Des de fa més de mil anys, es reuneix cada dijous a la Porta dels Apòstols de la Catedral de València. Un jurat que s'encarrega de solucionar els conflictes de l'ús de l'aigua de reg entre els agricultors.

La Dieta Mediterrània
Sabor, salut i identitat. Un estil de vida que reflecteix en cadascuna de les seues receptes la importància del producte, l'essència de la terra, la tradició marinera i la petjada dels nostres costums i cultura. 

Les Falles
Cada mes de març la pólvora, el foc, la música i els monuments fallers es converteixen en els grans protagonistes d'una de les festes més internacionals i esperades de la Comunitat Valenciana.

El Misteri d’Elx
És un drama sacre-líric d'origen medieval que es representa cada mes d'agost en honor de l'Assumpció de la Mare de Déu. Un senyal d'identitat de la ciutat que has de viure en persona.

El Palmerar d'Elx
Converteix la ciutat en un autèntic bosc singular i d'una bellesa extraordinària, format per horts de palmeres entre els quals destaca el famós Hort del Capellà: la palmera imperial de quasi dos segles d'antiguitat. 

Les Tamborades
Els repics rituals dels tambors i bombos, tan característics de la Setmana Santa d'Alzira (València) i L'Alcora (Castelló), són tot un símbol cultural que omplin els carrers d'un ambient sonor carregat d'emoció.

Les Festes de la Mare de Déu de la Salut d'Algemesí
Una de les celebracions més emblemàtiques de la Comunitat Valenciana. Cada 7 i 8 de setembre el fervor popular, les danses, la música i les torres humanes de la històrica Muixeranga plena els carrers d'Algemesí (València).

L'art de la pedra seca 
La construcció de murs de pedra seca, tradicional en les zones rurals de l'interior de les províncies de Castelló i Alacant, són l'exemple perfecte de l'equilibri entre la naturalesa i l'ésser humà.

Art Rupestre de l'Arc Mediterrani de la Península Ibèrica
En la Comunitat Valenciana viatjaràs al Paleolític coneixent les més de 300 pintures rupestres que enriqueixen el nostre patrimoni històric i cultural. 

Inspira't

image
Amb unes 169 hectàrees d'extensió, el barri antic de València és un dels més amplis de tot Espanya, i es requereixen molts dies per a conéixer els diversos aspectes arquitectònics de la ciutat. Els romans van fundar València i després els àrabs la van ocupar, però l'estil gòtic va ser el que va deixar la influència més important en els monuments del centre històric.
image
Espanya forma part del programa de la UNESCO Ruta de la Seda, en què València és la ciutat principal de la iniciativa. L'any 2016 es va celebrar la II Trobada Mundial València, Ciutat de la Seda 2016.
image
De cara a l’estiu, Elx t’ofereix una gran oferta d’activitats perquè no t’hi avorrisques en cap moment: platges, art, gastronomia. Prepara ja la maleta i vine-te’n sense dubtar.
image
Fer turisme a València és viure experiències i emocions úniques. Amb aquest viatge podràs gaudir al màxim de la millor gastronomia, d’una costa repleta de platges amb bandera blava, de paratges naturals plens de vida i, no cal dir-ho, del més especial, de la gent i la cultura d’aquesta comunitat.

Notícies

Publicacions