Ecoturisme

És el moment de tornar a connectar amb la Mare Terra. L'ecoturisme és un estil de turisme alternatiu diferent al turisme tradicional. En totes les activitats i propostes que abasta l'ecoturisme preval la sostenibilitat, la preservació, el respecte al medi natural que acull i la sensibilització dels visitants.

L'ecoturisme és el viatge a una àrea natural per a conéixer-la, interpretar-la, gaudir-la i recórrer-la, al mateix temps que s'aprecia i contribueix de forma pràctica a la seua conservació, sense generar impactes sobre el mitjà i repercutint positivament en la població local.

Observar el cel net i estrelat des d'un observatori a Els Serrans de València, descobrir la bellesa de les orquídies silvestres que poblen la muntanya alacantina, aprendre a interpretar les diferents formacions geològiques que modelen el nostre paisatge, o gaudir d'un allotjament totalment sostenible i situat a l'interior d'un parc natural són algunes de les propostes d'ecoturisme que es poden realitzar en la Comunitat Valenciana. T'apuntes?