Elx/Elche

Elx/Elche

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS

Les planures del Vinalopó tenen un ocupant d'excepció. Hi ha un selecte grup en el món, format per les ciutats que atresoren més d'un Patrimoni de la Humanitat reconegut. Elx forma part d'ell. No obstant, el Palmerar i la representació del Misteri, amb tota la seua grandesa, bellesa i originalitat, no viuen sols. La ciutat acompanya als seus tresors i exalça els seus més de 2.000 anys de vida al mateix temps que els conjuga amb modernitat i dinamisme. I a més, la naturalesa. Eixa que els elxans conserven, sobretot en la costa, i que tanca el cercle imaginari que marca el territori com complet.


Com arribar:

La N-340 té accès directe a Elx a on també es pot arribar a través de l'Autovia A7 per alguna de les tres eixides de que disposa. La ciutat es troba a nou quilòmetres de l'aeroport internacional Elx-Alacant i compta amb estació de tren amb dues parades “Elx Parc”  (centre ciutat) i “Elx Carrús” (a 15 minuts del centre). Des de febrer de 2021 compta amb una estació d'AVE “AV Elche”  (a 6 km. del nucli urbà). Per a informació d'horaris i llançaderes al nucli urbà contacten amb l'Oficina de Turisme (96 665 81 96) o AUESA.


Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Campings
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Escoles d'idiomes
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Fires i congressos
Golf
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Platges
Rutes
Transports
Webcams

Inspira't

image
Mira la Comunitat Valenciana a través de l'objectiu de la teua càmera i immortalitza cada instant. Aquesta destinació amaga molts llocs que et sorprendran.
image
Si penses en la Costa Blanca, segurament et ve a la ment una imatge plena de llum. Però quan cau la nit i el cel es tenyeix de color rogenc, la costa llevantina es converteix en una de les estampes més boniques i memorables del teu pas pel Mediterrani.
image
Amb una superfície de més de 350 hectàrees, el Clot de Galvany s'erigeix com un dels parcs naturals de la Comunitat Valenciana amb més solera. És ideal per a visitar-lo en família o amb els amics i per a gaudir de l'albirament d’ocells camallargs com alguns tipus d’ànecs o el xarxet marbrenc.
image
El vi, a la província d'Alacant, té un gran impacte en la gastronomia local mediterrània. És la beguda que dona elegància i plaer als plats típics de la terra. El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida Vins d'Alacant s’encarrega de difondre l'enoturisme. Promou recórrer les rutes d'Alacant per a gaudir del paisatge de vinyes i visitar els seus cellers.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions