RECEPTES

La gastronomia de la Comunitat Valenciana és molt més que paella. Encara que és el plat més internacional i tot un símbol de la nostra identitat, la cuina de la nostra regió és variada, rica i molt extensa. Representa a la perfecció la seua privilegiada situació geogràfica: mar, horta i muntanya. Tres pilars fonamentals per a gaudir de la dieta mediterrània en tota la seua esplendor.

És innegable que l'arròs és un ingredient fonamental. Caracteritza el nostre receptari més tradicional i defineix el paisatge de gran part del nostre territori. El Parc Natural de L’Albufera de València i la Marjal de Pego - Oliva a Alacant són el clar exemple. La paella valenciana, l'arròs al forn, l’arròs del senyoret, l'arròs a banda… són alguns dels màxims estendards que sense dubte hauràs de provar. 

La nostra cuina està molt lligada als costums de cada territori, assaborir cada plat tradicional en el seu lloc d'origen serà una deliciosa experiència que mai oblidaràs. Una fideuà a Gandia, un got d'orxata en l'horta d'Alboraia, polp sec o gamba roja a Dénia, unes carxofes a la brasa a Benicarló, unes suculentes galeres a Vinaròs, una picaeta a Cocentaina, una fresca ensalada amb tomaca d’El Perelló… Una infinitat d'exquisides propostes que combinen a la perfecció les arrels amb la innovació i modernitat en els fogons. 

A més, podràs maridar cada plat amb els millors vins de cada territori. Descobreix l’enoturisme amb els caves, vins blancs, negres i dolços de la terra amb Denominació d'Origen Alacant, Utiel-Requena i València. 

Sorprén el teu paladar amb el receptari de la Comunitat Valenciana és pura devoció! Una cuina basada en els productes autòctons i de temporada que es cultiven a Alacant, Castelló i València.
 

Receptes

EN QUALSEVOL MOMENT, RECEPTES DE LA COMUNITAT VALENCIANA
Benvinguts al Mediterrani més deliciós! El mar, l'horta i la muntanya són l'origen del nostre producte local i la base de la nostra benvolguda dieta en la qual elaborem plats tan rics com saludables. Vols provar-los?

El receptari de la Comunitat Valenciana és el reflex d'una cuina d'arrels basada en els productes autòctons d'Alacant, Castelló i València. Un recorregut ple de sabors, contrastos i una gran varietat de plats que sorprendran el teu paladar. 

Viu cada estació amb els ingredients de temporada que fan únics els nostres plats. Emblemàtics arrossos, excel·lents peixos i mariscos, fruites i verdures de l'horta, embotits i carns selectes, dolços artesanals… No se't fa la boca aigua?

Degustar la nostra rica i diversa gastronomia és emprendre un viatge per la història de la nostra terra, el pas d'antigues civilitzacions i el respecte per la tradició. Un viatge que combina les arrels amb la més absoluta innovació, formació i noves textures.