Blogs en video

La climatologia i el paisatge del nostre territori el converteixen en un lloc idíl·lic per a la pràctica del golf. Descobreix els millors llocs per a practicar-lo i crea escapades plenes de plans i vivències amb els millors professionals i instal·lacions!

El Golf a la Comunitat Valenciana ha aconseguit reunir una interessant oferta de clubs i instal·lacions esportives d'una gran qualitat i en entorns realment atractius, als quals s'ha de sumar una deliciosa oferta gastronòmica i la possibilitat de visitar localitats, enclavaments naturals i platges increïbles. La vivència del golf al nostre territori és una experiència completa. Descobreix els millors llocs on gaudir-la!

Golf a Alacant

Els camps de golf a Alacant província ens porten fins al sud del nostre territori, on la cultura i el patrimoni sumen encant a paisatges càlids i un bon nombre d'hores de sol. Algorfa, Monforte del Cid, Orihuela, Rojales, Alacant, Dénia, Benidorm i un bon nombre de localitats tant a la riba del Mediterrani com en bells paisatges d'interior ofereixen la possibilitat de practicar el golf en enclavaments plens de vida. 

​​​​​​​El golf a Alacant implica que a pocs quilòmetres es pot gaudir de la bellesa de serres com la de Bèrnia o Mariola, de pobles plens d’encant com el Castell de Guadalest o ciutats monumentals com Orihuela. Les cales i platges d'arena, roca i aigües transparents queden també realment a prop, a més de la possibilitat d'apuntar-se a plans culturals o d'oci molt interessants.

Golf a València

Els camps de golf a València i província et permetran descobrir paisatges com el de l’Albufera de València, un parc natural ple d'avifauna a pocs quilòmetres de la capital, una ciutat amb gran oferta cultural i molt a veure i fer. Catarroja, Picassent i també Bétera o Chiva et permetran estar prop de zones rurals i naturals al costat de València, amb grans comoditats per a accedir als seus camps de golf.

El paisatge de l'interior i, sobretot, una de les zones més interessants per a practicar enoturisme, a Requena, també compta amb instal·lacions des de les quals compaginar tastos i visites a cellers amb jornades de golf. Un pla realment atractiu en una ciutat amb un bon nombre de monuments i història que descobrir. 

El golf a la Comunitat Valenciana és molt més que la pràctica d'un esport, és una vivència completa, una varietat infinita de paisatges i de vivències i tot excel·lentment connectat a través d'aeroports internacionals. Vine i descobreix camps i destinacions inoblidables!​​​​​​​

Golf a Castelló

Els camps de golf de la província de Castelló no sols constitueixen una atractiva oferta per a l'aficionat a aquest esport, també permeten descobrir aquesta província de canviant bellesa i amb tant que oferir. Localitats com Borriol, on es troba el camp d'origen de Sergio Garcíao Sant Jordi permeten al jugador estar a una còmoda distància de pobles medievals, serres plenes de vida, i platges i cales on relaxar-se.

D’altra banda, al Grao de Castelló de la Plana pots jugar al golf al costat d'una ciutat bulliciosa amb una gastronomia impressionant, acariciat per la brisa de la mar i amb bona comunicació amb un bon nombre de punts d'interés. 


Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Camps de golf
Pitch & Putt

Publicacions