Golf Comunitat Valenciana

El golf és una bona manera d'alleujar l'estrès i de mantenir-te en forma. La Comunitat Valenciana et brinda la possibilitat de gaudir plenament d'aquest esport a les més modernes instal·lacions, repartides per les províncies d'Alacant, Castelló i València.

Més de 30 camps de golf, integrats en l’entorn natural, posaran a prova les teues destreses i habilitats tècniques. Amb tot luxe de productes i serveis des de diversos punts. Emula els grans, com el castellonenc Sergio García, i sent-te part de l'elit de jugadors de golf. Camps de golf al costat del mar o de la muntanya, on podràs sentir la brisa del Mediterrani amb un clima privilegiat (més de 3.000 hores de sol a l'any). Què més es pot demanar? Consulta en el directori següent els camps de golf homologats per la Federació de Golf de la Comunitat Valenciana o reserva directament els teus drets de joc (green fee) a través de Asociación de Campos de Golf de la Costa Blanca y Comunidad Valenciana.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis

Propostes de viatge

Inspira't

image
T'apassiona el golf? No és només cosa teua. Aquest esport té una fórmula perfecta que atrau cada any més i més gent: és divertit, es practica a l'aire lliure, fomenta la competitivitat, la concentració i també l'exercici físic.
image
Quan pensem quin seria el lloc ideal per a viure els nostres anys de jubilació, l'objectiu és trobar un lloc on es puga gaudir d'una vida tranquil·la amb totes les necessitats a l'abast i sense haver de ser ric.

Publicacions