Senderisme

Al costat del mar, a través de parcs naturals, nascudes de la poesia, amb caràcter monumental… Tenim 5.000 quilòmetres de senderes i una infinitat d'entorns i temàtiques entre les quals triar. Existeix la possibilitat de gaudir d'un agradable passeig o la de fer una travessia de nord a sud de la Comunitat Valenciana. Adapta la teua ruta a l'ocasió.

Tres categories divideixen les senderes de la Comunitat Valenciana: els de gran recorregut, com el GR7 (E-4) que uneix en 600 quilòmetres a peu Castelló i Alacant; les senderes de xicotet recorregut, consistents en una caminada de 10 i 50 quilòmetres i, finalment, unes senderes locals, en general temàtics, que es completen en tan sols una jornada. Totes aquestes categories estan senyalitzades perquè gaudisques de les vistes i dels camins de forma segura.

Els escenaris són molt variats: penya-segats i amb vistes al mar o terres muntanyenques. Que disfrutes.

Inspira't

image
A només una horeta de València (60 quilòmetres) s'amaga una senda poc coneguda però espectacular: la ruta dels ponts penjants de Chulilla, una aventura vertiginosa.
image
La Comunitat Valenciana t'espera amb més de 200 quilòmetres de vies verdes. Gaudeix de la pau, de la tranquil·litat i de la naturalesa en entorns inigualables.
image
Et contem la història del Castell el Castell de Guadalest: entra i coneix els seus orígens i algunes de les curiositats d'aquest castell medieval situat en la província d'Alacant. Descobreix la Comunitat Valenciana!
image
Respira, explora, sent, descobreix i enamora't de la naturalesa de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents alternatives per a viure una experiència molt mediterrània. T'hi apuntes?

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions