Senderisme

Al costat del mar, a través de parcs naturals, nascudes de la poesia, amb caràcter monumental… Tenim 5.000 quilòmetres de senderes i una infinitat d'entorns i temàtiques entre les quals triar. Existeix la possibilitat de gaudir d'un agradable passeig o la de fer una travessia de nord a sud de la Comunitat Valenciana. Adapta la teua ruta a l'ocasió.

Tres categories divideixen les senderes de la Comunitat Valenciana: els de gran recorregut, com el GR7 (E-4) que uneix en 600 quilòmetres a peu Castelló i Alacant; les senderes de xicotet recorregut, consistents en una caminada de 10 i 50 quilòmetres i, finalment, unes senderes locals, en general temàtics, que es completen en tan sols una jornada. Totes aquestes categories estan senyalitzades perquè gaudisques de les vistes i dels camins de forma segura.

Els escenaris són molt variats: penya-segats i amb vistes al mar o terres muntanyenques. Que disfrutes.

Inspira't

image
Si penses en la Costa Blanca, segurament et ve a la ment una imatge plena de llum. Però quan cau la nit i el cel es tenyeix de color rogenc, la costa llevantina es converteix en una de les estampes més boniques i memorables del teu pas pel Mediterrani.
image
No sobrepassa els mil metres d'altitud, però el pic de Benicadell, situat a la serra de Mariola, entre la comarca valenciana de la Vall d'Albaida i la del Comtat, conserva molta història. El seu passat està lligat sobretot a Rodrigo Díaz de Vivar, el Cid Campeador. No passa desapercebut, ja que l'elegant cresta rocosa del cim es reconeix des de la llunyania.
image
La província de Castelló amaga tresors més enllà de les seues meravelloses platges. En el seu interior compta amb localitats envoltades de rius, muntanyes, valls… com la població de Cirat, situada a la comarca de l'Alto Mijares, a la vega del riu Mijares. 
image
El Parc Natural del Carrascar de la Font Roja és, sens dubte, un dels paisatges més bonics de tota la Comunitat Valenciana. Ací, al llarg de les 2.200 hectàrees de superfície, pots gaudir de rutes de senderisme, d'una naturalesa incontaminada i d’algunes sorpreses...

Notícies

Publicacions