Blogs en video

Si eres un apassionat de l'esport i vols practicar-lo al costat de les càlides aigües del Mediterrani, aleshores la Comunitat Valenciana és la teua destinació.

Tenim el clima perfecte per a desenvolupar activitats esportives a l'aire lliure i una situació geogràfica que permet l'entrenament de tota mena de disciplines, des de les nàutiques fins a les d'alta muntanya. Equips de les millors lligues internacionals de futbol, bàsquet, ciclisme, rugbi, tennis, atletisme, triatló, natació, golf ja realitzen la seua pre temporada en la Comunitat Valenciana, la qual cosa avala la qualitat i professionalitat de les nostres instal·lacions i empreses especialitzades. 

Descobreix quilòmetres de serpentejants carreteres, perfectes per a rodar entre ports de muntanya, vies equipades d'escalada al costat del mar, zones idònies per a la navegació a vela i mil llocs més. Prepara els teus reptes esportius en la Comunitat Valenciana! Esport, naturalesa i el mar Mediterrani com a company d'entrenament. Què més es pot demanar?

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Allotjaments
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Golf
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Platges
Rutes
Webcams

Inspira't

El pont d'octubre és un gran moment per a descobrir i enamorar-se de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents maneres de fer-ho. Tria la teua!
La Comunitat Valenciana t'espera amb més de 200 quilòmetres de vies verdes. Gaudeix de la pau, de la tranquil·litat i de la naturalesa en entorns inigualables.
L'estiu és una gran època per a crear records inoblidables, especialment en els més xicotets! Et contem tots els plans que faran que el teu estiu a la Comunitat Valenciana amb xiquets siga un autèntic esdeveniment. Pren-ne nota!
Els jardins tenen la capacitat de relaxar-nos i atenuen els sons de la ciutat envoltant-nos de frescor. Són grans llocs on descansar quan estem de viatge! Et recomanem alguns dels més populars del nostre territori.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions