Busseig

Busseig

Les aigües de la Comunitat Valenciana són increïbles en la seua superfície. T'imagines què amaguen en el seu interior? La pràctica del busseig a través d'aquesta meravellosa costa et mostrarà els tresors que alberga el seu patrimoni submarí.

La Comunitat Valenciana ofereix tot allò que un experimentat bussejador desitja: aigües tranquil·les al resguard de corrents i amb excel·lent visibilitat, temperatures càlides, gran varietat de paisatges, abundant vida subaqüàtica de gran calibre i una extensa xarxa de centres i destinacions de busseig preparats per a acollir al viatger en qualsevol moment de l'any. 

En les aigües de Castelló, València i Alacant podem trobar fons de gran bellesa aptes per a bussejadors de tots els nivells: Reserves Marines i Parcs Naturals, vaixells afonats, illes volcàniques, passatges de configuració laberíntica, coves i arcs de roca on gaudir d'immersions plenes de llum. Fons marins entapissats de gorgònies i extenses prades de posidònia, acolorits nudibranquis, meros, déntols, barracudes, polps, llagostes… són només part de les sorpreses que esperen als bussejadors que vulguen descobrir a fons les nostres aigües.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Experiències
Monuments
Nàutica
Platges
Rutes

Inspira't

image
El puente de octubre es un gran momento para descubrir y enamorarse de la Comunitat Valenciana. Te proponemos diferentes formas de hacerlo. ¡Elige la tuya!
image
Si ets un amant de l'esport aquàtic, fins i tot a l'hivern, de segur que aquestes platges de la província d'Alacant t'encantaran.
image
Benidorm es conocida por sus días soleados y sus dos grandes playas galardonadas con bandera azul. Como muchos de sus visitantes desconocen que Benidorm tiene dos playas y tres calas, a continuación os presentamos las playas más visitadas y desconocidas de Benidorm.
image
Xàbia és una de les zones més turístiques de la Costa Blanca. Té algunes de les platges i cales més boniques de tota la Comunitat Valenciana. El millor de la localitat és un microclima que permet gaudir de les platges tot l'any, tant a l'estiu amb els banyistes com a l'hivern per a eixir a passejar i fer esport.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions