Galeria Multimèdia

Busseig
Busseig
Busseig
buceo

Blogs en video

La Comunitat Valenciana compta amb un litoral que ofereix milers d'oportunitats al bussejador, ja siga novell o experimentat, descobreix-les!

El busseig a la Comunitat Valenciana és una pràctica que no només compta amb un bon nombre de cales i platges on submergir-te, també compta amb professionals i instal·lacions capaços d'ensenyar neòfits i de sorprendre bussejadors experimentats. Et contem tot el que necessites saber!

Fer busseig a Castelló

La Reserva Marina de les Illes Columbretes, enfront de la Costa de Castelló de la Plana, és una destinació per als amants de la fauna marina que hauria d'aparéixer en totes les llistes de llocs imprescindibles per al busseig. Però, a més d'aquest enlluernador parc natural ple de vida, pots acostar-te a Borriana a bussejar entre derelictes a una profunditat bastant assequible.

Altres localitats on practicar eixides de busseig a Castelló són Alcalà de Xivert/Alcossebre i les seues precioses cales que apareixen on acaba la Serra d’Irta, Orpesa o Benicàssim. I si busques centres de busseig a Castelló, tan sols hauràs d'acostar-te a aquestes localitats o a la mateixa Castelló de la Plana, Vinaròs o a la sempre interessant Peníscola.

Fer busseig a València

Les eixides i activitats de busseig a València província compten amb un bon nombre d'emplaçaments i experts amb els quals practicar i aprendre. Encara que predominen les llargues platges d'arena, els fons marins a poca distància tenen tots els ingredients per a convertir-se en llocs perfectes on practicar o simplement relaxar-se sota les aigües del Mediterrani.

Cullera és un bon lloc per a començar, així com Gandia, la Pobla de Farnals o la pròpia València. A més, en tots aquests llocs trobaràs múltiples serveis que faran la teua estada més senzilla i milers de plans de tota classe. Descobreix i gaudeix del busseig a la Comunitat Valenciana!

Fer busseig a Alacant

Les eixides de busseig a Alacant poden tindre un bon nombre de destinacions, com la preciosa illa de Tabarca, amb la seua reserva marina, aigües transparents i prats de posidònies. Dénia, per la seua part, compta amb penya-segats i cales de roca i arena que formen un paisatge submarí inigualable.

Altea i Benidorm tenen illots i coves on gaudir de la vida marina i l'agradable temperatura del Mediterrani. Afegiríem a la llista Xàbia, el Poble Nou de Benitatxell o Calp. A moltes d'aquestes localitats pots trobar centres de busseig preparats tant per a baptismes com per a l'exercici habitual que et donaran la infraestructura necessària per a divertir-te amb aquesta afició tan relaxant.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Experiències
Monuments
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Rutes

Inspira't

El pont d'octubre és un gran moment per a descobrir i enamorar-se de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents maneres de fer-ho. Tria la teua!

Propostes de viatge

Publicacions