Multimèdia Gallery 

blanca paloma

Blogs en video

La Comunitat Valenciana és terra de música, d'artistes i de festivals. Descobreix per què i uneix-te a aquest viatge!


La Comunitat Valenciana és coneguda internacionalment per les seues tradicions, per la seua bellesa, per la seua gastronomia i per la seua cultura. Una cultura que reafirma les nostres arrels musicals i artístiques i que ens mostra la importància que totes dues modalitats han tingut al llarg de la història. Cadascun dels nostres costums està impregnat de música, de diversió i d'art. Per això, hui dia, la Comunitat Valenciana és terra de músics, espai de festivals i un lloc en el qual apreciar la música en tots els seus vessants. Acompanya'ns en aquest viatge i no deixes de seguir el ritme.

Gràcies a la nostra tradició musical, en els últims anys, ha cobrat gran importància el turisme musical, és a dir, una nova manera de viatjar en la que la música i els artistes es converteixen en els protagonistes. Els festivals són, per excel·lència, l'experiència més buscada pels joves. Esdeveniments que són capaços de reunir grans multituds per a gaudir junts de grups i artistes locals, nacionals i internacionals. 

Festivals a la Comunitat Valenciana 

Per als amants de la música, els festivals són experiències sense igual, moments únics que ens ofereixen el privilegi de connectar amb la música en directe, saltar, ballar, cantar i deixar-nos portar per cadascun dels concordes. Castelló, València i Alacant són l'epicentre nacional dels festivals. Cadascun dels territoris d'aquestes províncies alberga desenes de festivals de jazz, rock, pop, indie, reggae… Demostrant, any rere any, per què la Comunitat Valenciana és tot un referent en el que a música es refereix. 

El màgic Festival de les Arts de València, l'emblemàtic Festival Internacional de Benicàssim (FIB), l'Arenal Sound de Borriana o el reconegut Low Festival de Benidorm són alguns dels festivals més internacionals del nostre territori. Cada any reuneixen milers de persones amb un mateix objectiu: viure en primera persona una experiència musical completa. 

El bon clima de la Comunitat Valenciana, la seua bellesa i el seu privilegiat entorn fan possible gaudir de festivals i concerts a l'aire lliure durant tot l'any. A més, són una gran oportunitat per a donar visibilitat a tots aquells artistes, compositors o grups locals que comencen en el món de la música. Un motiu més per a afirmar que la Comunitat Valenciana ha sigut, és i serà terra de músics.

Bandes de música a la Comunitat Valenciana

El turisme musical a la Comunitat Valenciana va més enllà. En aquesta terra conviuen al voltant de 2.000 associacions musicals, és a dir, bandes, orquestres, cors, big bands, grups de cambra, etc. Es calcula que la Comunitat Valenciana té, de mitjana, més de tres bandes per població. Aquestes xifres són només una mostra de l'àmplia cultura musical que posseeix aquesta terra i de la importància de valorar i protegir un dels nostres tresors culturals més preats.

Per això, visitar Castelló, València i Alacant és sinònim d'endinsar-se de ple en els costums, en les tradicions i en els valors artístics de la Comunitat Valenciana. Tradicions que no es conceben sense música i que ens regalen l'oportunitat de sentir, de valorar i de viure l'art des de dins. Volem que formes part d'això i, sobretot, que gaudisques de la sintonia d'aquesta terra. T'enamorarà de cap a cap.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Allotjaments
Esdeveniments
Experiències
Festes
Fires i congressos
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Webcams

Inspira't

El Pont de Novembre és perfecte per a descobrir nous racons i plans a la Comunitat Valenciana. Pren-ne bona nota!
Al costat del Jardí del Túria trobaràs un auditori que és tot un emblema de la ciutat de València. Descobreix la seua interessant programació i reserva temps en la teua escapada per a gaudir-lo!
Et revelem els secrets d'una tradició centenària ininterrompuda. Vine a Albaida a descobrir un Patrimoni de la Humanitat molt nostre!
Coneixes el turisme taronja? T'expliquem què és i et convidem a gaudir-lo a la Comunitat Valenciana. Acompanya'ns!

Notícies

Propostes de viatge