Turisme musical

Turisme musical

Grans temporades de música i festivals per viure! Música simfònica, pop, jazz, òpera, teatre, festivals… Totes les opcions es poden trobar a la Comunitat Valenciana. Gaudeix de la música i de les últimes tendències musicals en un ambient únic.
Castelló, València i Alacant acullen una important xarxa de teatres, auditoris i recintes que et faran vibrar amb una magnífica programació durant tot l'any. Te la perdràs? Cada any milers d'aficionats es donen cita al Festival Internacional de Música de Benicàssim (FIB), Rototom Sunplash, Low Festival Benidorm, Arenal Sound Borriana, Festival de les Arts… D’opcions, no en falten! En l'àmbit clàssic i popular, les bandes de música són la gran riquesa cultural de la Comunitat Valenciana. N’hi ha més de 300 formades per joves artistes que treballen amb gran sensibilitat l'herència musical de la nostra terra. De segur que, durant la teua visita, tindràs l'oportunitat d'escoltar música popular en alguna de les festes, festivals i certàmens més representatius.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Allotjaments
Esdeveniments
Webcams

Inspira't

image
Coneixes el turisme taronja? T'expliquem què és i et convidem a gaudir-lo a la Comunitat Valenciana. Acompanya'ns!
image
No et perdes aquesta nova edició de Russafa Escènica, una cita amb l'art, la cultura i les propostes valencianes més innovadores.
image
Per Nadal els carrers i les cases es vesteixen de llums i flors, i a la Comunitat Valenciana anem més enllà posant sabor valencià a les receptes nadalenques i celebrant aquestes festes amb esdeveniments molt curiosos.
image
Aquestes són les cançons en valencià més populars. "Tio Pep", "La Manta al Coll" i moltes més. Coneix els temes de les festes i revetles més populars a la Comunitat Valenciana, dóna-li al play!

Notícies