Compartir:
Comunitat Valenciana

Acomiada l

Newsletter 795    18/07/2019 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Diversió per un tub en Aqualandia Benidorm

Aqualandia Benidorm és molt més que el parc aquàtic més gran de la Comunitat Valenciana. Situat en el Racó de Loix, als peus de la Serra Gelada envoltat d'un bell entorn natural, amb grans atraccions aquàtiques per a totes les edats i gustos, vegetació típica de la zona i tots els serveis que necessites per a gaudir d'un dia perfecte en remull.

+ Llegeix més

Càmping Monmar, relax entre mar i muntanya

El Càmping Monmar de Moncofa és una opció interessant per als qui vulguen gaudir del mar i la muntanya en les seues vacances. D'una banda les Platges del Grau, L’Estanyol, el Masbó i Pedra-Roja, amb Bandera Blava i tots els serveis i per un altre, a tan sols 18 quilòmetres del càmping la principal porta d'accés al Parc Natural de la Serra d’Espadà.

+ Llegeix més

Viure la naturalesa en La Torreta del Marqués en Benigànim

La Torreta del Marqués, gestionada per NaturJove, es troba situada en una de les zones de més alt valor ecològic del municipi de Benigànim. Envoltada per una extensa pineda, camps agrícoles i camins rurals. Un lloc ideal per a poder gaudir de la naturalesa en el seu estat més pur.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Benirredrà

Un dels municipis més xicotets de la Comunitat Valenciana. Aquesta joia de la comarca La Safor té tan sols 0,4 km2. Un autèntic paradís de tranquil·litat i pau on primera la qualitat de vida. Està situat a molt poca distància de la localitat de Gandia i destaca per la seua rica horta, la seua gastronomia i patrimoni cultural.

+ Mostra'n més

Busques inspiració?

La paella, camí de convertir-se en Patrimoni de la Humanitat

Per a la Comunitat Valenciana, la paella és molt més que una recepta, és tot un ritual i una icona de la nostra cultura. Un plat que ha creuat fronteres i conquistat els paladars més exigents. Anys de tradició que hui dia s'han convertit en tot un símbol de les nostres arrels i gastronomia.

+ Llegeix més

Alt Túria i la Vall del Cabriel, noves Reserves de la Biosfera

La Comunitat Valenciana estrena dues noves Reserves de la Biosfera. La UNESCO protegeix l'Alt Túria i la Vall del Cabriel. Reconeixement que avala el patrimoni natural i l'incalculable valor paisatgístic de la nostra terra. Un paradís per als amants de la naturalesa.

+ Llegeix més

L'estiueig no acaba al setembre, descobreix-ho per tu mateix!

On viatjar al setembre? A la platja! És l'època perfecta per a gaudir de la platja i de totes les activitats nàutiques que ofereix la nostra costa. La Comunitat Valenciana és la destinació ideal per a acomiadar l'estiu en gran. Vine a comprovar-ho!

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València