Compartir:
Comunitat Valenciana

Comença el mes d’abril amb passió, art i esport a la Comunitat Valenciana!

Newsletter 779    01/04/2019 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Renova’t amb aire pur a la casa rural de La Cambrilla

Les casetes de La Cambrilla et proposen una estada rural a Benagéber perquè conegues el plaer de descansar en un entorn natural i tranquil en un allotjament rústic totalment equipat.

+ Llegir més

Saltapins Aventura: reptes i diversió a Morella

El complex de la Fàbrica Giner, en la localitat castellonenca de Morella, té tots els ingredients necessaris perquè passes uns dies d'aventura llegendaris. El parc d'Aventura Saltapins i el Saltapins Indoor se situen al costat de l'alberg Francesc de Vinatea i la casa rural Fàbrica Giner, perquè la celebració del teu esdeveniment o el teu cap de setmana en família siguen d'allò més complets.

+ Llegir més

Fantasies gastronòmiques al restaurant Samaruc de Dénia

El cuiner Ismael Bilbao, al costat del seu equip, és l'encarregat d'elaborar les delicioses i creatives tapes del restaurant Samaruc, que basa la seua carta en les riqueses que procedeixen de la producció autòctona. Delecta't amb les singulars i exquisides receptes d'aquest modern local situat als peus del Montgó.

+ Llegir més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

San Miguel de Salinas

Els seus camps de cítrics són el primer tresor que s'observa des de l'alt del campanar de l'església, que ofereix una panoràmica esplèndida de l'entorn natural que l'envolta, com són les llacunes salades de Torrevieja i La Mata. Encastades a les seues muntanyes rocoses, aquestes peculiars construccions donen riquesa cultural i etnològica al municipi.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

La passió de la Setmana Santa es viu a la Comunitat Valenciana

L'emoció de la Setmana Santa s'estén al llarg de tota la Comunitat Valenciana i volem fer-te partícip d'aquesta festivitat tan sentida. Des de la Setmana Santa Marinera de València fins als impressionants passos d'Oriola, Elx i Crevillent, a Alacant, passant per la Trencada de l’hora de l'Alcora, a Castelló.

+ Llegir més

Festa esportiva i solidària en el Gran Fons de la Vila de Puçol

L'Horta Nord torna a convertir-se en escenari d'emocions amb la celebració de la 21a edició del Gran Fons de la Vila de Puçol, una cursa de 15 quilòmetres de distància que combina tot tipus de superfícies per a reptar als participants alhora que gaudeixen de l'entorn natural i agrícola del municipi. Agafa les teues esportives i uneix-te a la trobada!

+ Llegir més

Busques inspiració?

'Rodearte': una proposta única a les Coves del Rodeo, a Rojales

Una proposta molt singular t'espera, el primer diumenge de cada mes, en el municipi alacantí de Rojales. ‘Rodearte’ és un esdeveniment on l'art t'envoltarà en forma de música, pintura, escultura… Apunta'l en l'agenda… de tota la família!

+ Llegir més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València