Compartir:
Comunitat Valenciana

Coneix el Mediterrani En Viu a través de les seues festes i els seus Patrimonis de la Humanitat. Suma

Newsletter 748    03/09/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

La Marina Camping & Resort per a tota la família a Elx

Al costat de les platges d'Elx es troba un paradís per a gaudir en família. La Marina Camping & Resort té tot el necessari per a passar unes vacances inoblidables: bungalows, viles, parc aquàtic, gimnàs, piscina i molt més.

+ Llegeix més

Charters Casamar, la millor forma de descobrir les Illes Columbretes

Amb Charters Casamar tens assegurat el millor viatge per a endinsar-te en el paradís de les Illes Columbretes. Un viatge privat amb vaixell i les millors rutes de busseig del lloc t'esperen.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

La Vall d

La Vall d'Uixó a Castelló ofereix al visitant cultura, gastronomia, festes i una oferta excel·lent de turisme familiar i actiu. Però el seu principal atractiu turístic és sense dubte Les Coves de Sant Josep, una joia natural única. Un viatge que farà que el visitant descobrisca noves sensacions.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

La festa de la Mare de Déu de la Salut, una tradició valenciana Patrimoni Immaterial de la UNESCO

En el mes de setembre té lloc una de les festes amb més arrelament de la Comunitat Valenciana. Algemesí celebra les seues Festes Majors i amb elles els actes en honor a la “Mare de Déu de la Salut” i la famosa Muixeranga.

+ Llegeix més

On fer snorkel a la Comunitat Valenciana

A alguns els agrada estar tirat tot el dia en una platja sense allunyar-se de la seua tumbona i el seu refresc, però uns altres es decanten per unes vacances més actives. Tu què prefereixes? Si eres dels que després de passar una hora tombat en la platja vols més, probablement t'encante l’snorkel, una de les activitats aquàtiques més practicades durant tot l'any.

+ Llegeix més

Festes a Segorbe, pur espectacle

El calendari de municipis de la Comunitat Valenciana en festes ens fa parar a Segorbe. Extraordinàries festes declarades d'Interés Turístic Nacional ens esperen. T'apuntes?

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València