Compartir:
Comunitat Valenciana

Cultural, gastronòmic o temàtic. En el Mediterrani En Viu tens un pla perfecte per a tota la família

Newsletter 757    29/10/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Restaurant El Cortijo, un establiment amb història a Benicarló

En la marinera localitat de Benicarló apareix el Restaurant El Cortijo. Des de l'any 1967 porta posant-li color a la gastronomia del lloc amb innovacions de plats clàssics que et sorprendran.

+ Llegeix més

Casa Les Olives, la teua llar lluny de la llar a Benigembla

En el municipi de Benigembla, en Vall de Pop, es troba Les Olives, una casa rural situada en una edificació del segle XVIII. Descobreix amb nosaltres tots els encants d'aquest allotjament.

+ Llegeix més

La Sitja, un hotel rural a Benissoda només per a adults

Si estàs buscant passar uns dies de tranquil·litat, allunyant-te del soroll i molt prop de les muntanyes, l'Hotel La Sitja és el racó que estaves buscant.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Betxí

Betxí es troba als peus de la Serra d’Espadà. Aquest poble de la comarca de la Plana Baixa es dedica, principalment, al cultiu i exportació de cítrics. El Palau Castell de Betxí és el seu principal monument juntament amb l'Ermita de Sant Antoni i l'Església de la Mare de Deu dels Àngels.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

Viatja al passat visitant el Museu Escolar de Pusol a Elx

La ciutat d'Elx pot presumir de ser l'única d'Espanya que compta amb tres béns que tenen consideració de Patrimoni de la Humanitat. Hui anem a descobrir més sobre un d'ells: el Museu Escolar de Pusol.

+ Llegeix més

La VI Festa de la Poma Esperiega plena el Racó d'Ademús de visitants

Es tracta d'un dels esdeveniments més esperats de l'any. La Festa de la Poma Esperiega que se celebra en la localitat de Casas Bajas porta un programa ple d'activitats per a tots els públics.

+ Llegeix més

Orpesa es prepara per a viure les esgarrifoses Nits de Terror

La por es va a instal·lar en Oropesa del Mar del 31 d'octubre al 2 de novembre. Prepara't per a viure una aterridora tercera edició de les Nits de Terror. T'atreveixes a endinsar-te en la Torre del Rei?

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València