Compartir:
Comunitat Valenciana

El festival de les famílies amb mascotes, un parc de conte i escapada entre les muntanyes de Castelló

Newsletter 728    10/04/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Desconnecta en grup en Turiesmaestrat

En ple centre històric de Sant Mateu ens trobem amb Turimaestrat, un complex rural per a allotjar-se en grup i escapar de la rutina uns dies.

+ Llegir més

Inicia al teu fill en els esports aquàtics en GandiaSurf

Hui et portem una experiència única per a convertir als teus fills en experts mariners gràcies a un curs de cinc dies en GandiaSurf. S'iniciaran en surf, paddle surf, vetla i catamarà, entre d’altres.

+ Llegir més

Dorm entre animals en el Magic Natura Bungalow Park de Benidorm

L'han definit com ‘’la primera experiència mundial d'allotjament entre animals amb parc aquàtic’’. El Magic Natura Bungalow Park és perfecte per a passar uns dies únics en família a Benidorm.

+ Llegir més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Xaló

A la primavera, el paisatge de Xaló es cobreix de blanc amb la floració dels ametlers. Entre els llocs d'interés turístic del municipi destaquen l'Ermita de Santo Domingo, el Molino d'Aigua o la Bassa dels Arcs. Una altra singularitat de Xaló és que el meridià de Greenwich (longitud 0º0’00”) creua el seu nucli urbà.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

Arriba el primer gran festival de famílies amb mascotes

A ningú se li escapa que mascota i família formen un conjunt inseparable. Per açò, el 14 i 15 d'abril arriba a València Famasfest, un gran festival en els Jardins de Vivers de València.

+ Llegir més

Parque Encuentado: un lloc per a la trobada, l'encant i el conte

Hi ha iniciatives en les quals és difícil determinar qui gaudeix més si majors o xicotets. Teatre, màgia i jocs d'animació ens esperen en el municipi d'Agost.

+ Llegir més

Ens perdem entre les muntanyes de Castelló

Més enllà de les seues celebrades platges, Castelló atresora en el seu interior un relleu muntanyenc i accidentat, en el qual se succeeixen paisatges singulars plens d'encant, pobles emmurallats, rius, rambles, congosts, deus i boscos mediterranis.

+ Llegir més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València