Compartir:
Comunitat Valenciana

El Mediterrani En Viu es vist de fira, música i art en una setmana inigualable

Newsletter 746    21/08/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Descobreix l'essència del Mediterrani en l'Hotel Respirar

Peníscola acull un d'eixos hotels amb encant dels quals deixen petjada. L'Hotel Respirar és capaç d'atrapar les singularitats del Mediterrani i convertir-les en confort, relax i descans a un pas del mar.

+ Llegeix més

Sobrevola el mar amb Flyboard Torrevieja

L'estiu és el moment perfecte per a gaudir d'experiències que ens facen vibrar en l'aigua. Flyboard Torrevieja desenvolupa l'activitat aquàtica de moda pujant l'adrenalina de tots aquells que s'atreveixen a superar els seus límits. T'apuntes?

+ Llegeix més

Viu l'estiu en el Càmping La Falaguera

Un càmping rural situat al peu de la muntanya Bou, a 350 metres sobre el nivell del mar, amb una extensió de 10.500 metres quadrats i denominat com a lloc d'Alta Riquesa Ecològica i Paisatgística. No t'ho penses.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Muro de Alcoy

Muro d'Alcoi es troba en la depressió principal de les valls prebètiques d'Alcoi. La part més elevada del terme correspon al vessant nord-oriental del Montcabre i a la serra de Turballos (920 metres d'altitud), contrafort de la serra de Benicadell, separada de l'anterior pel port del Frare.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

Rototom a Benicàssim, reggae i bon rotllo per a tota la família

No et perdes el millor Festival Reggae d'Europa: el Rototom Sunsplash de Benicàssim.

+ Llegeix més

Art al Vent a Gata de Gorgos

Des de fa moltes dècades, en molts pobles de la Marina Alta existeix el costum popular de col·locar cobertors de punt de ganxo al pas de les processons. Especialment en el municipi de Gata de Gorgos, els artistes locals del qual han trobat en aquesta tradició mil·lenària la font d'inspiració per a Art al Vent.

+ Llegeix més

La verema és festa a Requena

Requena es prepara per a viure una de les seues celebracions més esperades de l'any: La Festa i Fira de la Verema. El raïm, el vi i l'alegria seran els seus màxims protagonistes. Contagia't del seu ambient únic! És l'ocasió perfecta per a conéixer la gastronomia de la zona i els seus bons caldos.

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València