Compartir:
Comunitat Valenciana

El mes de juliol, a la Comunitat Valenciana, es viu intensament

Newsletter 792    03/07/2019 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Pura adrenalina a Montanejos amb Dinamic Adventure

Vols portar al màxim la teua adrenalina? Les aventures de Dinamic Adventure et posen a prova. Si l'única cosa que vols és gaudir d'un dia diferent en la naturalesa, tria entre les inoblidables propostes que se't plantegen a Montanejos: trekking, aventures aquàtiques, vies ferrates… Diversió total!

+ Llegeix més

Acompanya un exquisit menú amb les vistes del mar en Sausalito

Per damunt de les aigües del port de València sobreïx un restaurant molt especial, on les exquisideses culinàries es fusionen amb les vistes que ens deixa el mar en entrar en el port de la ciutat. Et fa una paella en un balcó al Mediterrani?

+ Llegeix més

Prepara una estada de fantasia en Magic Robin Hood

L'Alfàs del Pi acull en un sol espai tota la diversió que pugues imaginar: parc aquàtic, una estructura multiaventura, foot billar, piscina locksley’s lagoon, game experience, un spa, club esportiu, restauració, cabanyes… Tens suficient? Perquè encara hi ha més!

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Domeño

Dos parts conformen el municipi de Domeño: la nova i la vella. En aquesta última es troba la famosa cascada del poble i el castell d'origen musulmà. A l'altre costat trobaràs la seua església, de Santa Catalina i Santa Ana. No te’n vages sense provar l’ollica de poble i les farinetes torrades.

+ Mostra'n més

Busques inspiració?

L'Alfàs del Pi torna a tendir la catifa roja en el seu 31 Festival de cinema

El seté art envaeix un any més el municipi alacantí amb creacions de tot estil i gènere, arribades de tot arreu del món. Del 6 al 14 de juliol, el cinema gira entorn al Faro de Plata.

+ Llegeix més

Al juliol, l'epicentre de la festa torna a València amb la Gran Fira

T'imagines un cartell en el qual es concentren els grans esdeveniments culturals d'una ciutat? Això és la Gran Fira de València, la festa de juliol que et facilita l'objectiu de gaudir al màxim el teu estiu.

+ Llegeix més

Celebra a Morella el 20 aniversari del Festival de Música Antiga de València

La trobada de la música medieval i renaixentista per excel·lència en la Comunitat Valenciana, el VIII Early Music Morella, torna a omplir de música els edificis monumentals del municipi del 19 al 25 de juliol. En la seua 20a edició, el protagonisme no podia ostentar-lo sinó la família dels Borja. Un homenatge a la cultura en tots els sentits. Gaudeix-lo!

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València