Compartir:
Comunitat Valenciana

Emociona

Newsletter 766    01/01/2019 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Tradició, territori i temporada en la cuina de Pont Sec Restaurant

El cuiner Pep Romany està al capdavant dels fogons de Pont Sec, un restaurant especialista en coques situat als afores de la localitat alacantina de Dénia.

+ Llegeix més

Club Hípic Mediterrani a Borriana

Si t'apassionen els cavalls o estàs pensant a endinsar-te en el món de l'hípica, en el Club Hípic Mediterrani de Borriana t'ensenyaran com muntar a cavall i et portaran per algun dels paratges més bonics de la zona.

+ Llegeix més

Naturjove t'ofereix la millor oferta de serveis educatius i d'oci

Naturjove és una empresa que ofereix diferents serveis educatius, d'oci i de temps lliure així com per a excursions de fi de curs al mateix temps que gestiona diversos albergs repartits per tota la Comunitat Valenciana.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

La Serratella

Muntanyes amb vista al mar. La Serratella fa olor d'alzina, romer, timó i lavanda. Recorre els seus carrers fins a arribar a l'antic forn, de clar origen medieval; el conjunt format per la font, l'abeurador i els safaretjos; l'ermita de Sant Joan i l'Església de San Miguel, amb el seu impressionant altar de vellut verd.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

Ja vénen els Reis: les arribades més emblemàtiques de la Comunitat Valenciana

Les seues Reials Majestats d'Orient ja estan preparant els camells per al llarg viatge que realitzaran el dia 5 de gener. Vindran carregats d'or, encens, mirra i de molts regals!

+ Llegeix més

Paisatges de neu en la Comunitat Valenciana

Tenim mar i platja però també tenim paisatges de neu inoblidables. Hui et contarem alguns dels millors llocs per a gaudir en família de la neu en la Comunitat Valenciana.

+ Llegeix més

Recuperant la tradició de la Casca de Reis

Un dolç tradicional d'origen àrab elaborat a base d'ametla, sucre, moniato, ou, llima, canyella i algun ingredient més depenent de la zona de la Comunitat Valenciana en la qual estiguem. Descobrim aquesta tradició que es gaudeix el dia de Reis.

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València