Compartir:
Comunitat Valenciana

Esclata en diversió a la Comunitat Valenciana!

Newsletter 790    18/06/2019 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Allotja't en l'exquisit Hotel Boutique Alicante

La tranquil·litat dels hostes és la principal fi de l'Hotel Boutique Alacant, un preciós palau originari del segle XVII i completament renovat per a oferir-te una estada d'allò més confortable i elegant.

+ Llegeix més

El Restaurant Arrosseria El Caracol t'espera amb el millor de la cuina valenciana

Les delícies de la dieta mediterrània t'esperen a Peníscola, on el Restaurant Arrosseria El Caracol les elabora minuciosament i te les serveix amb l'objectiu de satisfer a un comensal… que podries ser tu.

+ Llegeix més

Vibra a València amb l'últim del Cirque du Soleil, Kooza

La carpa circense més apreciada mundialment torna a la ciutat de València amb un homenatge als seus orígens. Com s'han superat aquesta vegada els acròbates del Soleil per a honrar el seu propi art? Descobreix-ho fins al 14 de juliol!

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Torre de les Maçanes, la / Torremanzanas

La Casa Alta, una torre almohade també coneguda com a Torre de les Maçanes, dóna nom a aquest poble alacantí. L'oli i les ametles, al costat del lliurament del pa beneït a Sant Gregori en el dia de la seua celebració, caracteritzen aquesta terra, també distingida per les seues nombroses masies.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

Les festes de Sant Joan encenen la Comunitat Valenciana

Dóna la benvinguda a l'estiu amb una experiència màgica. Castelló, València i, especialment, la província d'Alacant amb les reconegudes Fogueres de Sant Joan, tenen preparada per a tu una de les festes més especials de l'any.

+ Llegeix més

Eres dels que no es resisteix a una bona brasa? No et perdes el Meat Carnival!

Un festival d'allò més saborós, el Meat Carnival, arriba al lloc ideal per a gaudir d'una bona barbacoa, La Marina de València. Si veus la felicitat en un bon plat, envoltat d'un ambient festiu i un entorn marí fabulós, has d'apuntar aquest esdeveniment en la teua agenda sens falta!

+ Llegeix més

Els dimonis més destarifats, el Bestiari de Botafocs, celebren el seu 20 aniversari!

El grup de percussió, ball i foc Bestiari de Botafocs celebra aquest 2019 el seu 20 aniversari animant festes i esdeveniments de tota mena i origen. En homenatge a aquestes dos dècades de trajectòria, el Centre Cultural La Marina del Grau de Castelló porta a exposició els elements més destacats del grup.

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València