Compartir:
Comunitat Valenciana

Explosió d

Newsletter 754    05/10/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Menjar al costat del castell de Morella en el Restaurant Marqués de Cruïlles

Cuina de mercat i productes de la terra són els protagonistes dels plats que elabora el Restaurant Marqués de Cruïlles de Morella.

+ Llegeix més

Hostel Xàbia, un alberg d'arrels mediterrànies

Si busques un allotjament alternatiu en la Marina Alta, en un barri tranquil i amb tots els serveis, el Hostel Xàbia t'està esperant.

+ Llegeix més

Isla del Júcar, una casa rural centenària a València

Entre tarongers, al costat de la muntanya i a uns 15 quilòmetres de la platja ens trobem amb Isla del Júcar. Aquest habitatge vacacional té capacitat per a 8 persones i és perfecta per a passar uns dies de relax en plena naturalesa.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Algimia de Almonacid

Algimia de Almonacid és un xicotet municipi de 300 habitants situat en ple Parc Natural de la Serra Espadà. Entorn de l'Església de Sant Joan Baptista s'agrupen els seus escalonats carrers d'origen musulmà. Les ruïnes del castell de l’Alfandiga i l'ermita de la Cova Santa són, juntament amb la seua espectacular naturalesa, el patrimoni més destacat.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

Alcalà de Xivert celebra la seua Fira de la Tomaca de Penjar

La sisena edició de la “Fira de la Tomaca de Penjar” tindrà lloc els dies 13 i 14 d'octubre a Alcalà de Xivert amb un programa d'activitats per a tots els públics.

+ Llegeix més

Arriba a Alacant Van Gogh Alive, l'exposició multimèdia més visitada del món

No et perdes l'oportunitat d'acostar-te a Alacant a viure en primera persona “Van Gogh Alive: The Experience”, l'exhibició multisensorial més completa sobre el pintor holandés en la seua primera visita a Espanya.

+ Llegeix més

L'exposició més gran de dinosaures d'Europa ja està a València

Dino Expo XXL és el nom d'aquesta gran exposició que es podrà visitar fins al 14 d'octubre en l'avinguda Pío Baroja, enfront del Bioparc de València.

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València