Compartir:
Comunitat Valenciana

Festa del Modernisme a Carcaixent, Biofestival al Fondó de les Neus i blues a Benicàssim

Newsletter 736    01/06/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Estiu aquàtic per als xiquets en l'Escola d'Estiu de Ocean Republik

El pla perfecte perquè els teus fills passen uns dies divertits després del col·le és portar-los a l'Escola d'Estiu que han organitzat des d’Ocean Republik i que se celebrarà en la Marina Real de València.

+ Llegeix més

Te Maná Hotel, comoditat i proximitat a Torreblanca

La reobertura del Te Maná Hotel segueix un concepte bàsic per a tenir als seus hostes com a casa: tracte familiar i servei personalitzat per a cadascun d'ells.

+ Llegeix més

Viu una experiència gastronòmica innovadora en el Celler Museu Maserof

Si estàs pensant a passar una jornada de cap de setmana diferent, en el Celler Museu Maserof podràs visitar un original espai i després degustar un menú elaborat amb productes de la zona en un lloc únic.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Alqueries, les /Alquerías del Niño Perdido

El municipi castellonenc de Les Alqueries és terra de tarongers i flor del taronger. El seu paisatge destaca per este cultiu i per la presència de nombroses alqueries i cases de camp. Un passeig pels seus carrers ens desvetla interessants habitatges d'estil modernista que no pots perdre't, com l'edifici “La Palmera” o l'Ajuntament.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

Fira Modernista de Carcaixent, viu la seua època daurada

Vols viatjar en el temps? Este cap de setmana tens una oportunitat única per a desplaçar-te a una altra època. Descobreix el potencial modernista que té Carcaixent i viu en primera persona l'esplendor de finals del S. XIX i principis del S. XX.

+ Llegeix més

Connecta amb la naturalesa en el FondóVerd Biofestival

El 9 i 10 de juny arriba al Fondó de les Neus el festival ecològic FondóVerd. La seua singularitat és romandre al 100% en contacte directe amb la naturalesa així que, si et ve de gust, pots dormir sota el cel del municipi. Súper pla!

+ Llegeix més

Al juny Benicàssim sona a blues

El primer cap de setmana de juny arriba amb ritme de Blues. Tens pla? Este et va a encantar! De l'1 al 3 de juny, Benicàssim es convertirà en la capital d'este gènere musical. Pren nota perquè t'esperen 3 dies replets de concerts i activitats per a tots els públics.

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València