Compartir:
Comunitat Valenciana

Foc, mar i terra! Sent el Mediterrani En Viu

Newsletter 738    19/06/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Taronges fresques de l'arbre a la teua casa amb SuperNaranjas

Ací tens la forma ideal d'aconseguir taronges i cítrics directament dels horts de la Comunitat Valenciana. Amb SuperNaranjas pots fer la teua compra online i rebràs la fruita en la teua casa en un breu període de temps.

+ Llegeix més

Vacances nàutiques per als xiquets en l'Escola d'Estiu del Campello Surf Club

Les vacances estan molt a prop i són el moment ideal per a aprendre esports nàutics. Porta als teus fills a l'Escola d'Estiu del Campello Surf Club i gaudiran com mai del mar al mateix temps que aprenen jugant.

+ Llegeix més

Prepara el teu viatge a mida amb Manolo Travel

Gràcies a Manolo Travel podràs organitzar tots els detalls del teu viatge per la Comunitat Valenciana i per qualsevol part del món. Esta agència de viatges s'ajusta a les necessitats de cada client per a aconseguir un tracte personalitzat.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Serra

Serra pertany a la comarca Camp de Túria de la província de València. Està situat en ple cor de la Serra Calderona. A les seues nombroses senderes, se li uneixen diverses grutes i nombroses fonts en plena naturalesa. Entre el seu gran patrimoni monumental destaquen la Cartoixa de Porta Coeli, el Castell i les Torres Sentinel·les.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

Viu i sent les Fogueres de Sant Joan

Crema Alacant! Tota una explosió de tradició, art i foc en les festes més importants i representatives de la ciutat. Si creus que ho has vist tot, encara et queda molt per descobrir. Apunta't esta data i prepara't per a les millors vacances de la teua vida. Estàs llest? Les Fogueres de Sant Joan estan a punt de començar.

+ Llegeix més

Viu el mític Triatló de l'Alt Palància

Arriba una de les competicions més emblemàtiques de la Comunitat Valenciana: el XXIX Triatló de l'Alt Palància. Participes? Mereix la pena assistir. Si has entrenat dur i estàs en forma no t'ho penses: la bellesa de l'entorn serà una altra dels teus recompenses. Et deixarà fascinat!

+ Llegeix més

Explora i coneix el Mediterrani més viu

Eres un apassionat del mar i el seu medi ambient? Sents curiositat sobre la seua biodiversitat? Vine a aprendre, explorar i conéixer tot el món marí i l'ecosistema que l’envolta. Vine a descobrir com respectar-lo, cuidar-lo i sobretot, com valorar el nostre lloc predilecte d'oci. La Comunitat Valenciana t'espera amb una experiència didàctica per a tota la família!

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València