Compartir:
Comunitat Valenciana

Heroes Comic Con València, LGTBI Life Festival a Elx i barranquisme a Onda per als aventurers. A què t

Newsletter 721    19/02/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Casa Náquera Rural, hostalatge en plena Serra Calderona

Un allotjament d'allò més complet és el que trobaràs a casa Náquera Rural, un establiment amb piscina, jardí i totes les comoditats en plena naturalesa.

+ Llegeix més

Gaudeix de l’agroturisme en l'allotjament Pou de Beca

Si estàs buscant un hotel per a desconnectar i posar-te en contacte amb la naturalesa, no busques més. Pou de Beca és el lloc que estaves buscant.

+ Llegeix més

Murri Restaurant, la llar del Cuiner Revelació de l'any

En Murri juguen amb l'alta gastronomia des del centre de la ciutat d'Alacant. Els seus plats aposten per l'elaboració i pels productes de mercat de cada temporada.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Vilanova d

Vilanova d'Alcolea és un municipi de Castelló envoltat de camps d'ametlers, oliveres i vinyers. Entre els seus punts d’interés destaca el Barranc de la Font Roja, del que naix la deu, la Font de la Carrasqueta i la de la Vila, l'Església Parroquial amb altar barroc del segle XVII i imprescindible, la Via Augusta.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

El paradís dels amants del Còmic obri les seues portes a València

Per primera vegada a Espanya, València acull el prestigiós Heroes Comic Con del 23 al 25 de febrer de 2018 en el Pavelló 7 de Fira València.

+ Llegeix més

Celebrem la diversitat en el LGTBI Life Festival d'Elx

Nova cita per a viure en gran la diversitat a la Comunitat Valenciana. Elx acull en IFA la primera edició del LGTBI Life Festival. Que el ritme no pare!

+ Llegeix més

Busques inspiració?

Turisme actiu a Onda, atreveix-te amb el barranquisme

Si eres amant del turisme actiu, a Castelló, i més concretament a Onda, podràs gaudir d'activitats tan divertides com el barranquisme, entre rius i parets de roca.

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València