Compartir:
Comunitat Valenciana

Impressionants Cavalcades dels Reis Mags, Festes d

Newsletter 714    02/01/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Finca El Pao, desconnexió solament per a adults

En la localitat de Xixona està la Finca El Pao, una casa rural situada en plena naturalesa i que compta amb spa. També ofereix activitats d'aventura i aquàtiques per als seus clients.

+ Llegeix més

Hotel El Pinche de Oro, gaudeix de Benicarló amb la teua mascota

A 500 metres de la costa de Benicarló es troba situat l'Hotel El Pinche de Oro. Es tracta d'un establiment d'ambient familiar i en el qual les mascotes són benvingudes.

+ Llegeix més

Segway València. Una forma diferent de recórrer la ciutat

Una empresa especialitzada en tours per València que s'adapta a les nostres necessitats i ritmes. Quina forma més divertida de desplaçar-se per la ciutat!

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Vallada

Vallada (València) compta amb llocs d'interés per a tot tipus de visitants. El seu casc antic, les restes del seu castell - d'origen musulmà i situat en el paratge de la Penya des d'on domina la vall del riu Canyoles- i el túnel del Sumidor, la cavitat més important del món en desnivells càrstics.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

Els Reis Mags en la seua ruta màgica per la Comunitat Valenciana

La nit més màgica de l'any està molt a prop. I tots, grans i xicotets, volen donar un calorós acolliment a les seues Majestats d'Orient.

+ Llegeix més

Les festes d'Interés Turístic imprescindibles a l'hivern

A la Comunitat Valenciana no solament es pot gaudir d'esplèndides platges ni la diversió es concentra únicament a l'estiu, a l'hivern esta regió ens ofereix una varietat de festes tradicionals, curioses i espectaculars que sorprendran a tot el que es deixe caure per elles.

+ Llegeix més

Busques inspiració?

València, el paradís del running

L'antic llit del riu Túria és un dels parcs urbans més espectaculars, no solament de la Comunitat Valenciana sinó de tota Espanya.

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València