Compartir:
Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana sempre oberta per a tu! Impregna

Newsletter 786    20/05/2019 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Gastronomia mediterrània i art, de la mà a la Casa dels Capellans

Menjar en un lloc històric i artístic com pot ser un monestir del segle XVI és una experiència exclusiva i sense igual, que La Casa dels Capellans fa possible. La pròxima data especial del teu calendari pots celebrar-la en un lloc de gran valor i amb el millor de la gastronomia mediterrània.

+ Llegeix més

Coneix la història del busseig a Xàbia de la mà de MarDays

Si adores el mar i vols submergir-te en ell com es feia abans, Buceo Vintage és el teu esdeveniment. En aquestes jornades organitzades per MarDays, exploraràs la immersió amb equips de 1965 reconstruïts i a punt per a fer-te viure una experiència inoblidable.

+ Llegeix més

Amics del Paisatge presenta l'Alt Túria a través de l'ecoturisme i la sostenibilitat

Vols fer una excursió diferent, respectuosa amb el medi ambient i amb la qual pugues desconnectar realment? Amics del Paisatge té el que estàs buscant.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

La Yesa

Una àmplia història caracteritza el municipi de la Yesa, on es poden visitar múltiples jaciments arqueològics de runes iberes i romanes, però també molins medievals, un safareig i fins una teixera, actualment convertida en alberg. No obstant això, el seu principal tresor és l'Església de La nostra Senyora de Los Ángeles, del segle XVII.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

La Comunitat Valenciana, epicentre mundial de les arts escèniques amb el festival Tercera Setmana

Els espectacles més apreciats del panorama nacional i internacional es reuneixen en el Festival d'Arts Escèniques Tercera Setmana. Aquest juny, tens una cita a Castelló, València i Alacant amb les millors companyies teatrals, grups de música, circ i desenes d'espectacles extraordinaris que t'impressionaran.

+ Llegeix més

Submergeix-te en la història dels Borja i descobreix la important influència de la dona

Amb motiu del 500 aniversari de la mort de Lucrecia Borja, el monestir de Sant Jeroni de Cotalba i el Palau dels Borja de Gandia han organitzat tota una sèrie d'activitats al voltant del Territori Borja per a endinsar-te en la seua apassionant trajectòria i l'indubtable pes que les dones van tindre dins d'aquesta poderosa família.

+ Llegeix més

Benidorm t'espera amb el seu festival musical i brillant: el Pink Weekend

La ciutat vertical està llesta per a acollir una nova edició del Benidorm Pink Weekend, un esdeveniment de música, festes temàtiques i diversió sense pausa. Trau el rosa del teu armari i uneix-te a quatre dies desbocats!

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València