Compartir:
Comunitat Valenciana

Plans d

Newsletter 720    12/02/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Casa Rural Finca El Romero de Mutxamel

La Casa Rural El Romero a Mutxamel és el lloc ideal per a desconnectar i gaudir d'una proposta diferent entre el mar i la muntanya. Prohibides les presses!

+ Llegeix més

La Casa Gran de Benavites, entre tarongers, mar i muntanya

La Casa Gran té el seu origen en una casa pairal del segle XVI. Totalment rehabilitada i situada en el cor del municipi de Benavites, estarem envoltats per camps de tarongers, entre mar i muntanya.

+ Llegeix més

Cuina lliure en Ri&Co Bistró Restaurant

Este restaurant situat en el Grau de Castelló ofereix una mescla de cuina lliure amb arrels mediterrànies en un entorn incomparable al costat del mar.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Villar del Arzobispo

Villar del Arzobispo, en La Serranía, és la porta d'entrada a una de les més abruptes però belles comarques de la Comunitat Valenciana. Els seus jaciments arqueològics com a poblats ibero-romans, aljubs, molins i monuments són d'obligada visita. Apunta't a les seues rutes: Monumental, La Petjada de l'Home i Poblat Iber La Seña.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

VI Concurs Gastronòmic de la Taronja de Sagunt

Els foguers de les cuines de Sagunt es tornen a encendre per a difondre les bondats del producte més reconegut de la gastronomia valenciana: la taronja.

+ Llegeix més

La primavera esclata en Feslalí, ‘Alcalalí en flor’

Com a pròleg de la primavera, la naturalesa converteix el paisatge d'Alcalalí en tot un espectacle per a tots els públics.

+ Llegeix més

Busques inspiració?

Els 10 llocs més romàntics de la Comunitat Valenciana per a celebrar Sant Valentí

Com cada febrer, arriba la festa més romàntica de tot l'any, Sant Valentí. Este dia (14 de febrer) és una excusa meravellosa per a eixir de la rutina quotidiana i celebrar un dia especial amb la teua parella.

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València