Compartir:
Comunitat Valenciana

Rep agost amb 3 de les festes més emblemàtiques del Mediterrani En Viu

Newsletter 745    27/07/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Experiència per als sentits en Masia El Teular de Sueca

Respira història entre les seues parets. Gaudeix de l'elegància, la tradició i el luxe. Benvingut a una experiència única en un hotel de disseny, en ple cor del parc natural de l'Albufera.

+ Llegir més

La Tapería de l’Ermita, un mirador a Vinaròs

Hi ha llocs que ho tenen tot i este és un d'ells. Ubicació privilegiada, menjar senzill i tradicional, a preu raonable i servit amb afecte. Què més podem demanar?

+ Llegir més

Visites guiades a Turrones El Artesano

Apunta't a una experiència única, diferent i deliciosa. L'empresa familiar Turrones El Artesano et brinda l'oportunitat de conéixer les seues instal·lacions i degustar el seu producte estrela: el torró de Xixona i el d'Alacant.

+ Llegir més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Teresa

Teresa és el municipi de les fonts naturals en plena naturalesa. Situat en la província de Castelló, el municipi compta amb carrers estrets de cases emblanquinades i sabor rural. Segueix el rastre de l'aigua en les seues fonts del Sant, del Raval, la Font Nova, la Font de la Replaceta o la Font Blava, entre d’altres.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

El Sexenni de Morella, un ritual únic en el món

Cada sis anys durant el mes d'agost, Morella es converteix en l'escenari d'una cerimònia singular i inigualable, el Sexenni. Una festa amb 345 anys d'història repleta de solemnitat, tradició i elements únics que la converteixen en un esdeveniment extraordinari que cal viure en primera persona. No deixes que t'ho conten!

+ Llegir més

A l'agost, Elx és una gran festa

Pocs llocs de la Costa Blanca poden presumir de tindre un calendari festiu en ple agost com Elx. Al voltant del seu principal dia festiu, 15 d'agost, dia de la Verge de l'Assumpció, el municipi alacantí ofereix un sense fi d'esdeveniments, festes i exhibicions culturals per tota la ciutat que superaran les expectatives dels visitants.

+ Llegir més

Xàtiva, tota una ciutat a escena

La “Fira de Xàtiva” o la “Fira d’Agost”, una cita ineludible per al mes d'agost. Durant aquesta festivitat, Xàtiva s'omple de gent disposada a viure cinc dies d'intenses i molt variades activitats que faran que disfrutes com mai la històrica ciutat valenciana.

+ Llegir més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València