Compartir:
Comunitat Valenciana

Sedueix el teu paladar amb “L’Exquisit Mediterrani”, viu la poesia de les fonts del Desert de Benicàssim i endinsa’t en una novel·la sense eixir de Castelló!

Newsletter 772    12/02/2019 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Casa rural El rincón de Jara: viu el somni de desconnectar

El Rincón de Jara és la casa rural somiada per descansar en família o amb amics en un emplaçament natural allunyat del rebombori. Està situada a la ciutat històrica de Caudiel, aproximadament a 20 quilòmetres de Segorbe, pensada per a transportar els inquilins a la calma d’un lloc de quietud, rodejat també per un poble hospitalari i de pau.

+ Llegeix més

El Portal Taberna & Wines, una referència en restaurants d’Alacant

Una moderna taverna va obrir fa tan sols 9 anys al centre d'Alacant per convertir-se, en l'actualitat, en un restaurant de referència anotat a la llista de "llocs per visitar a la ciutat" de qualsevol visitant estranger. El Portal Taberna & Wines , recomanat en les millors guies gastronòmiques i premiat en diverses ocasions, es prea per la capacitat d'oferir un menú adequat per a tota mena de clients i agradar a tots els paladars.

+ Llegeix més

Hotel San Lorenzo Boutique, estil i bon gust al centre

Un total de 35 habitacions ofereixen a l'hoste la comoditat d'escollir la que més s'ajuste al que necessita i totes es caracteritzen per l'amplitud. L'Hotel San Lorenzo Boutique disposa de piscina per als seus clients i un spa en el qual gaudir d'un massatge o del jacuzzi, a més de disposar de gimnàs.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Cervera del Maestre

Cervera del Maestrat té una àmplia zona per gaudir de la naturalesa practicant esport. Cinc sectors senyalitzats per a la pràctica de l'escalada i boulder, ruta de senderisme de la "Pedra en sec", la ruta romana i la de les Oliveres Mil·lenàries. El castell que corona el municipi és sinònim de múltiples llegendes.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

“L'Exquisit Mediterrani”: l’excel·lència de la Comunitat explicada a través del sabor

La gastronomia valenciana és un reflex de tot el que defineix a la Comunitat Valenciana: la profunditat i el color dels seus paisatges marins i de muntanya, la calidesa del seu clima, una història rica i la qualitat de la seua horta, entre molts altres encants.

+ Llegeix més

Descobreix la poesia de les fonts del Desert

El Parc Natural del Desert de les Palmes, a Benicàssim, amaga molts racons que inspiren lirisme. Vine a conéixer la ruta de les fonts del Desert amb una proposta de senderisme poètic.

+ Llegeix més

Prepara’t per als Oscar a Castelló

Castelló torna a convertir-se en escenari de cinema per al cèlebre cap de setmana dels Oscar. De fet, s'anticipa a la festa per excel·lència del sèptim art amb la inauguració del Festival Castelló Negre.

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València