Compartir:
Comunitat Valenciana

Setembre ens regala circ, música clàssica i paella en majúscules

Newsletter 751    16/09/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Camping Florantilles, el teu racó familiar a Torrevieja

Les instal·lacions del Camping Florantilles estan pensades perquè pugues gaudir de les teues vacances sense haver de preocupar-te per res. Es troba a 10 minuts de Torrevieja i a un pas de les seues famoses Salines, que es poden observar des del propi càmping.

+ Llegeix més

Vacances a un pas de platja en l'Hotel Tramontana de Benicàssim

En un enclavament privilegiat, al costat de la platja i al costat de la famosa Torre de Sant Vicent ens trobem amb l'Hotel Tramontana, un allotjament familiar amb àmplies habitacions.

+ Llegeix més

DMC Valencia’s Finest, l'agència receptiva de viatges

Valencia’s Finest és una empresa que s'encarrega de planificar una reunió, viatge, activitat o escapada per tu. A través d'un únic interlocutor, podràs aconseguir tot el necessari perquè el teu esdeveniment isca a la perfecció sense haver de contactar amb tots els proveïdors.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Traiguera

Traiguera és l'essència del Maestrat castellonenc. Oliveres mil·lenàries, el Real Santuari de la Font de la Salut, rutes de senderisme i cicloturisme t'estan esperant en un municipi que conserva la seua muralla medieval i un portet de gran bellesa que tanca el recinte emmurallat (S. XVIII i XIV).

+ Mostra'n més

Ací i Ara

El Festival Circarte porta el millor del circ contemporani per tot Alacant

Alacant, Dénia, El Campello, Mutxamel, Sant Joan i Sant Vicent del Raspeig són les localitats que tindran la fortuna de ser seu de les actuacions del Festival Circarte que en aquest 2018 celebra la seua novena edició.

+ Llegeix més

Peníscola s'ompli de música clàssica al setembre

Una nova edició del Cicle de Concerts de Música Clàssica Ciutat de Peníscola està a punt de començar. Diversos punts de la bella localitat castellonenca acolliran els concerts entre el 16 i el 29 de setembre.

+ Llegeix més

La Comunitat Valenciana celebra el primer Dia Mundial de la Paella

Ja era hora. El plat més conegut de la Comunitat Valenciana per fi té el seu propi dia: el 20 de setembre. Acompanya'ns a descobrir tot sobre el primer Dia Mundial de la Paella (#WorldPaellaDay) i també de la Festa de la Sega de Catarroja.

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València