Compartir:
Comunitat Valenciana

Temps de festivals! Troba el teu ou de Pasqua a la Comunitat Valenciana i fes la volta a l’Illa Tabarca… Nadant!

Newsletter 781    15/04/2019 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Restaurant La Marítima, sentiràs les arrels de l’horta

A València, el restaurant La Marítima t'endinsarà en alguns dels valors més importants de la Comunitat Valenciana amb les seues vistes a La Marina i la seua decoració, inspirada en l'horta valenciana. La frescor dels seus aliments remata la qualitat del lloc. Has de provar-lo.

+ Llegeix més

Vanguàrdia i relax a l‘Hotel RH Don Carlos & Spa de Peníscola

A sols 100 metres d'una de les platges més boniques del Mediterrani, una piscina d'hidromassatge amb parets de cristall dóna estil a l'RH Don Carlos & Spa, un hotel que privilegia l'avantguarda i el teu benestar.

+ Llegeix més

Pau i vistes 360 graus a la Torreta d’Aitana

Les cases de la Torreta d'Aitana s'alcen a 1.020 metres per a oferir-te una estada tranquil·la i acomodada enmig de la serra, on tu tries si gaudeixes de la màxima activitat o de la més pura calma.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Les Coves de Vinromà

Aquesta és una destinació per als amants de la història i de l'art: les pintures rupestres que formen part de l'espai natural de la Valltorta, la Moreria i els molins hidràulics amb segles, la casa senyorial Boix Molliner i la font de Company són, entre altres monuments i museus, llocs que has de conéixer.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

La Comunitat Valenciana inaugura l’època de festivals! Música, teatre, cinema… Què prefereixes?

La Comunitat Valenciana estrena el calendari de festivals 2019 amb una bona llista de propostes. A saber: música, cinema i teatre. No has de triar, gaudeix-les totes!

+ Llegeix més

Vine a menjar-te la mona a la Comunitat Valenciana, tenim molts plans per a tu!

Les agendes de les províncies d'Alacant, Castelló i València per a les vacances de Pasqua estan repletes d'activitats per a tota la família: castells inflables a Titaguas, visites teatralitzades a El Campello, festival de marionetes a Onda… I molt més!

+ Llegeix més

Volta nadant a Tabarca: rodeja l’illa i gaudeix d’aquest tresor

El dia 21 d'abril recorre la benvolguda illa alacantina nadant, envoltat d'amants de la naturalesa marina. La Volta a Tabarca nadant et convida a conéixer l'entorn d'aquest paratge, sense finalitats competitives. Entrena en el paradís!

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València