Compartir:
Comunitat Valenciana

Un mercat fabulós, l

Newsletter 759    14/11/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

La cuina mediterrània d'avantguarda, protagonista en el Momentum Restaurant

Momentum Restaurant t'està esperant amb una carta en la qual predomina la cuina mediterrània amb un toc avantguardista que es reflecteix en cadascun dels seus plats.

+ Llegeix més

Viu una experiència rural en Mas de les Garroferes

Mas de les Garroferes és un habitatge vacacional que apareix entre cellers i vinyers en el municipi de Les Useres. Compta amb quatre habitacions i amb totes les comoditats per a passar una estada de luxe.

+ Llegeix més

Aventura i ciència van de la mà en les rutes per la naturalesa de Totalhike

En Totalhike aposten per la divulgació científica com a millor forma per a conéixer la naturalesa. Amb ells podràs conéixer bells paisatges que t'esperen a la Comunitat Valenciana.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Casas Bajas

El municipi de Casas Bajas està en el sud de la comarca del Racó d'Ademús, travessat de nord a sud pel riu Túria. En el seu llit poden practicar-se esports nàutics com rafting, barranquisme o piragüisme. En el poble destaca l'Església Parroquial del Salvador, un temple del segle XIX d'ordre modern.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

Tots els camins porten a Ibi

La localitat alacantina d'Ibi celebra aquests dies les seues Jornades Micològiques que, juntament amb diverses rutes per a descobrir les seues muntanyes i la seua completa oferta d'oci, la converteixen en la destinació perfecta per a fer una escapada. Et véns?

+ Llegeix més

Marató dels Dements, una prova solament apta per a professionals del trail running

Prepara't per a una de les proves més exigents en el món de les carreres de muntanya: el Marató dels Dements d'Eslida. 42 quilòmetres i un desnivell de més de 3.000 metres fan que aquest esdeveniment solament siga assequible per a corredors professionals.

+ Llegeix més

Antiguitats, art vintage i lindy hop en El Fabulós Antique Market de València

La tercera setmana del mes li toca obrir les parades al Fabulós Antique Market. Antiguitats, obres d'art, mobles i roba vintage t'esperen en el Mercat de Tapineria de València.

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València