Compartir:
Comunitat Valenciana

Viu la Setmana Santa, assaboreix el receptari de la Comunitat Valenciana i emociona

Newsletter 725    16/03/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Setmana Santa visitant el Monestir de Sant Jeroni de Cotalba

No deixes passar l'oportunitat de conéixer el Monestir de Sant Jeroni de Cotalba, un dels millor conservats de tota la Comunitat Valenciana, amb una visita guiada especial que se celebrarà en Setmana Santa.

+ Llegeix més

Turisme rural de qualitat en l'Hotel Restaurant Rural Cau Blanch

En Cau Blanch pots allotjar-te i gaudir d'un menjar excepcional envoltat de naturalesa. Coneix este establiment amb encant situat en la localitat castellonenca de Les Useres.

+ Llegeix més

Viatja a l'illa de Tabarca amb Tabarbus

Una forma ràpida i còmoda d'arribar a la preciosa illa de Tabarca des de Santa Pola és fer-ho amb Tabarbus. En uns 10 minuts de viatge amb vaixell podràs descobrir tots els encants del lloc.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Gata de Gorgos

Situat en la comarca de la Marina Alta (Alacant). Tradicionalment lligat a l'agricultura i a l'artesania de l'espart. Els seus carrers principals estan replets de tendes on comprar productes de vimen, palma, ceràmica i encaix de bolillos. Tota una exposició de l'artesania local! No acabes la teua visita sense recórrer el seu casc antic, t'encantarà.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

Sentiment, tradició i devoció en Setmana Santa

Una de les tradicions més populars que se celebren a la Comunitat Valenciana. L'art i el sentir popular emboliquen els pobles i ciutats on les seues processons i actes s'han convertit en grans esdeveniments, els més esperats durant l'any. La Setmana Santa és pura devoció!

+ Llegeix més

El “Receptari Made in CV”, reflex d'una gastronomia única en el món

15 grans cuiners d'Alacant, Castelló i València han creat 15 receptes basades en els productes autòctons de la Comunitat Valenciana. El receptari és la combinació perfecta del talent dels nostres professionals i la gran qualitat de la nostra matèria primera. Tota una invitació a descobrir la nostra gastronomia!

+ Llegeix més

IV Raid Internacional d'Ademús, l'esdeveniment eqüestre de la temporada

El 24 i 25 de març se celebra el IV Raid Hípic d'Ademús, Campionat Open de la Comunitat Valenciana. Una disciplina emergent en la qual participen equips professionals i amateurs. Si t'agraden els cavalls, esta és la teua trobada! Perfecte per a gaudir d'esta competició en plena naturalesa.

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València