Multimèdia Gallery 

Conta una anècdota que els propietaris van allotjar dos pelegrins que, en deixar la casa i com a mostra d'agraïment, van regalar als propietaris la imatge miraculosa de la Puríssima Xiqueta. Aquesta família va començar a notar que estaven ocorrent alguns miracles i li ho comunicaren de seguida al rector.

En 1864 la Puríssima Xiqueta va ser oficialment proclamada Patrona de Benissa. Una placa de taulells col·locada al frontispici ens recorda els miracles que va dispensar a la família la que s'anomenaria la Puríssima Xiqueta.

Davant d'aquesta casa té lloc a l'abril, la nit del "Dia del Riberer", un dels actes més emotius i també atractius de tots els que se celebren durant les festes en honor a la Puríssima Xiqueta. El poble sencer, i molts visitants que no volen perdre's l'espectacle, es reuneixen allí vestint els brusons que caracteritzen tots els benissers segons l'any de naixement a cantar-li a la imatge dos himnes en el seu honor i també el de la vila; tot seguit s'encén una traca que eix de l'església i arriba ací elevada sobre el públic. La traca acaba amb una bonica imatge en foc de la Patrona i tots aclamen a la seua Xiqueta.