Blogs en video

Per terra, mar i aire, arribar a la Comunitat Valenciana no havia sigut mai tan fàcil. Hi ha opcions de transport per a tots els públics i per a tota classe de pressupostos: cotxe, autobús, avió, tren o vaixell.La Comunitat Valenciana compta amb múltiples possibilitats per a arribar des de qualsevol punt del món. Tria l'opció que més t'agrade, relaxa't i gaudeix!

La Comunitat Valenciana és un territori accessible per terra, mar i aire. Les seues infraestructures i les seues connexions fan que la seua xarxa de transports siga una de les millors d'Espanya. La seua extensa xarxa de carreteres i ferrocarrils t'acostaran a la teua destinació idònia, ja siga al cor dels muntanyencs paisatges de l'interior de Castelló, les animades platges de la Costa Blanca o els pintorescos pobles de la serrania valenciana.

Principals aeroports a la Comunitat Valenciana

Si prefereixes accedir a la Comunitat Valenciana per aire, les tres capitals de província compten amb un aeroport. El d'Alacant-Elx, també conegut popularment com Aeroport L’Altet, se situa a 8 quilòmetres, al sud-oest de la ciutat d'Alacant. La seua ubicació geogràfica el converteix en una important connexió per a zones de la costa amb gran interés turístic, com poden ser Benidorm, Calp, Dénia, Xàbia o Torrevieja.

Per la seua part, l'aeroport de Castelló ocupa una posició rellevant en molts mercats turístics europeus, com Londres, Budapest o Viena. A la seua terminal compta amb diferents serveis per al viatger, com Tourist Info, bars, cafeteries i restaurants o botigues de roba. És una gran opció per a visitar llocs tan emblemàtics de la província de Castelló com Benicàssim, Orpesa, Alcossebre, Peníscola, Castelló de la Plana o Morella.

L'aeroport de València, a Manises, té un paper molt important en l'arribada de viatgers a la Comunitat Valenciana. Se situa a 8 quilòmetres de la ciutat de València. A més, cal destacar que aquesta és la principal entrada del turisme estranger a la nostra terra, ja que comprén grans ciutats de tota la Comunitat, com Cullera, Gandia, Orpesa, Benicàssim, Peníscola o Benicarló.

Altres maneres d'arribar a la Comunitat Valenciana

València, Alacant i Dénia són les ciutats de la Comunitat Valenciana que compten amb port de passatgers, la qual cosa facilita les connexions marítimes de la Comunitat Valenciana amb la resta de països i fa possible el viatge des de qualsevol part del món als nostres territoris.

Una altra de les opcions que pots triar si tens planejat visitar la Comunitat Valenciana és l'Alta Velocitat que, a més, connecta les terminals internacionals de l'Aeroport de Madrid Barajas Adolfo Suárez amb el centre d'Alacant, Castelló de la Plana i València, a més d'altres municipis valencians, com Utiel-Requena, Sagunt o Villena.

Les xarxes ferroviàries de la Comunitat Valenciana connecten tot el seu territori amb la resta del país, per la qual cosa és molt senzill arribar a les principals destinacions turístiques de les tres províncies.

Dins de la Xarxa de Carreteres de la Comunitat Valenciana, destaca l'autopista del Mediterrani o AP-7, un eix fonamental que comunica els municipis de la costa mediterrània entre si i també amb la resta d'Espanya. Des de la frontera amb França fins a Guadiaro, a Andalusia, l'autopista del Mediterrani connecta viatgers i mercaderies a escala nacional i internacional.

La situació geogràfica de la Comunitat Valenciana ha permés que, al llarg dels anys, Castelló, València i Alacant s'hagen convertit en les tres províncies triades per molts viatgers com a destinació accessible i interessant pel seu gran valor turístic. Si tens pensat visitar-nos, només has de triar com vols fer-ho. De la resta, ens encarreguem nosaltres.

    Inspira't