Packrafting ruta dels penya-segats

1
 valoracions
1
 valoracions
Main image

Galeria Multimèdia

Precio: 50€

Fes senderisme i piragüisme en un entorn únic. Explora coves submarines i practica tub respirador en cales amagades. Gaudeix de la naturalesa com mai abans!

Perquè no et perdes res, packrafting ruta dels penya-segats és dues activitats pel preu d'una, ja que transportaràs un xicotet, lleuger i resistent caiac inflable en la motxilla mentre camines. Així doncs, part de la nostra bella ruta discorre entre enormes penya-segats de 200m d'altura amb espectaculars vistes i pas per antigues coves de pescadors del segle XIX.

Els nostres grups són sempre reduïts perquè brindem un tracte pròxim i especialitzat a cada client. I com la nostra prioritat és la teua seguretat, en cada ruta aprenem i practiquem tècniques bàsiques de seguretat en la mar.

Activitat per a passar el dia gaudint de la naturalesa, de la companyia, i de l'experiència de fer una activitat diferent.

Duració aproximada de l'activitat 5h

Ruta circular de 5km

Nivell d'exigència baix

Portar roba apropiada per a senderisme (sabatilles, crema solar, ulleres de sol, gorra, roba còmoda etc). Recomanem vestir mànega curta per a evitar rascades amb la motxilla i jupetí. A part recomanem portar vestit de bany, escarpins, ulleres i tub per a tub respirador.
- imprescindible saber nadar
- portar 2l d'aigua per persona i snack.

Oferim preus personalitzats per a grups tancats.
En temporada baixa les mascotes són benvingudes.
# Disponibilitat
Tot l’any
# Serveis inclosos
Reportatge fotogràfic, guia professional i assegurança rc, packraft (caiac), pala, Jupetí, motxilla
# Altres serveis
10 €
Fonga de mòbil estanca