Multimèdia Gallery 

Descobreix les meravelles arqueològiques que atresora aquest museu a la Vall d'Uixó i aprén sobre la història d'un lloc amb molt a oferir.
Més informació

El Museu Municipal de la Vall d'Uixó o Museu Arqueològic Municipal vela perquè el grandíssim llegat arqueològic d'aquesta localitat siga protegit i compartit, convertint-se així en una eina de divulgació molt poderosa.

La Vall d'Uixó ha sigut poblada des de fa molts segles, i bona prova en són les restes prehistòriques que es guarden en aquest museu. La civilització ibera ocupa un lloc preeminent en la seua col·lecció, i podràs gaudir tant de restes ceràmiques com d'altres utensilis que han perdurat en el temps i que ens demostren que aquest poble va realitzar nombrosos intercanvis comercials amb altres cultures mediterrànies. Fins i tot ens podem remuntar una mica més i veure restes de l'Edat del Bronze, a través d'un enterrament de caràcter únic i gran importància. Per descomptat l'etapa romana també compta amb abundants vestigis dels quals aprendre. Plats, àmfores, llums i fins i tot restes humanes han sigut catalogats i degudament conservats en aquesta institució.

Et proposem incloure aquest Museu Municipal en la teua visita a la Vall d'Uixó, on a més podràs viure una xicoteta aventura endinsant-te en les seues famoses coves subterrànies de Sant Josep, on un riu que discorre sota terra t'acompanyarà a descobrir estalactites i estalagmites i altres formacions fantàstiques. Si tens sort podràs veure-ho convertit en escenari de divertides aventures! No et perdes aquest tour arqueològic, històric i geològic per la Vall d'Uixó i deixa't sorprendre per tots els atractius d'aquest municipi!