Multimèdia Gallery 

Gaudeix de l'aventura i de l'adrenalina al Parque d'Aventura d'Or a Orpesa.
Més informació
Horari

Diferentes entradas en función de la altura, para pagar solo por aquello que se disfruta: menores de 120 cm, 12,5€; entre 120 y 140 cm, 16€; entre 140 y 150 cm, 18€; a partir de 150 cm, 20€. Tiques individuales, 4€; Mixtreme, 8€ (calzado cerrado, mayores de 140 cm, menores de 12 años acompañados de un adulto); Rocódromo, 4€ (calzado cerrado, mayores de 120 cm); Pisa de Patinaje, 5€ (30 minutos)

TIPUS

Parcs temàtics

Gaudeix, a Orpesa, del parc d'atraccions Aventura d’Or. Un lloc perquè majors i xiquets el passen en gran en totes les atraccions. A més, aquest parc es caracteritza per combinar perfectament la naturalesa i l'aventura en un entorn temàtic.

El parc d'atraccions Aventura d’Or es troba en un entorn natural amb més de 12.000 metres quadrats plens de vegetació, roques i rèpliques a gran escala d'animals.

Aquest parc és ideal per a sentir l'adrenalina mentre et puges a la batedora o superes els teus límits en un fantàstic rocòdrom. Gràcies a la seua gran varietat d'atraccions, permet que majors i xiquets visquen al màxim la diversió.

Una visita a Aventura d'Or es pot complementar amb tot l'oci que ofereix Marina d’Or. Un lloc per a desconnectar i viure increïbles aventures.