Compartir:
Comunitat Valenciana

Vibra amb el Carnestoltes en la Comunitat Valenciana, acarona les teues oïdes amb jazz a Castelló i descobreix noves propostes gastronòmiques a Sagunt

Newsletter 770    28/01/2019 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Mediterranean Bike Tours a Torres Torres

T'apuntes a un pla de turisme actiu a Torres Torres? Mediterranean Bikes Tours ens ho posa fàcil per a gaudir de paratges sorprenents a bord de la bici a la província de València.

+ Llegeix més

Las Moreras Camper Park en Alcossebre

Vas pel món en autocaravana o per contra és la teua primera vegada? Dirigeix-te a Alcossebre, t'esperen platges impressionants i Las Moreras Camper Park, el lloc on parar la teua caravana de forma còmoda i segura.

+ Llegeix més

Hotel Reig, allotjament familiar a Pego

L'Hotel Reig es troba a mig camí entre la platja i la muntanya. Es tracta d'un xicotet establiment familiar amb toc modern en el qual podràs gaudir d'una estada inoblidable.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Orxeta

A recer entre les serres d'Orxeta i Relleu, i emparada per la Serra Aitana, trobem Orxeta. Un municipi que va estar administrat per l'Orde de Santiago. Els amants de la muntanya, la gastronomia, el vi i els productes artesans tenen ací el lloc ideal per a una escapada o unes vacances de llarga estada.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

Carnestoltes, Carnestoltes… en la Comunitat Valenciana

Sense dubte els Carnestoltes són una de les festes més esperades de l'any i de les més coloristes de la Comunitat Valenciana. Concretament en la costa alacantina destaquen per multitudinaris els Carnestoltes de Torrevieja, Calp i Pego.

+ Llegeix més

Jazz a Castelló amb ànima mediterrània

Torna a Castelló un dels festivals de jazz amb més solera de tota la Comunitat Valenciana, després de 26 edicions consecutives, el Festival de Jazz de Castelló es reinventa una vegada més per a fusionar el millor jazz amb l'estil de vida mediterrani.

+ Llegeix més

Mantenint el costum dels ‘Dijous de Berenar’ a Sagunt

En la localitat valenciana de Sagunt han conservat la tradició de berenar els dijous la típica pataqueta, un xicotet entrepà amb diferent farcit.

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València