Destinacions compromeses amb la qualitat

WEBCAMS

en directo

Blogs en video

Continuem recorrent i redescobrint la Comunitat Valenciana i els seus encants. Uns encants que van més enllà del paisatge i que es reflecteixen en els costums, en les tradicions, en la gastronomia, en la cultura i en la manera de ser de la seua gent. El nord de la Comunitat Valenciana amaga pobles encantadors i ciutats sorprenents. Coneixerem la capital de la província de Castelló… Benvinguts a Castelló de la Plana!

Castelló de la Plana és mar, horta, muntanya, història, cultura, tradició… Una ciutat, d'uns 180.000 habitants, en la qual es poden distingir, a la perfecció, tres zones: el nucli central històric, els nous barris moderns i, tocant la mar, el Grau de Castelló. Cadascuna d'elles amaga la seua cultura i els seus costums propis.

Què fer a Castelló de la Plana

Passejar pel centre històric de la ciutat es convertirà en un autèntic passeig per la història. Si comencem el recorregut per la seua emblemàtica plaça Major, prompte arribarem fins a la imponent i gòtica concatedral de Santa Maria la Major, també anomenada església de Santa Maria la Major. El seu interior alberga precioses vidrieres, imatges barroques, llenços i magnífiques peces d'orfebreria. Al costat d'ella ens sorprendrà el Fadrí de Castelló de la Plana, una torre campanar del segle XV, que amaga una escala de caragol amb més de dos-cents escalons. Això sí, val la pena pujar-hi!

Després d'explorar cadascun dels carrers del seu nucli antic, vos recomanem que vos endinseu en la seua zona marítima, és a dir, en el Grau de Castelló. És una finestra a la mar a tan sols quatre quilòmetres del centre de la ciutat. ​​​​​​​La plaça de la Mar és el seu centre neuràlgic i, des d'allí, podreu descobrir les dàrsenes del port pesquer i el port comercial, així com restaurants, botigues, pubs, cinemes i hotels. Ah! I no oblides degustar un plat mariner en una de les seues platges.

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Vivendes turístiques
Hotels
Compres
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Escoles d'idiomes
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Fires i congressos
Golf
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Transports
Webcams

Inspira't

Mira la Comunitat Valenciana a través de l'objectiu de la teua càmera i immortalitza cada instant. Aquesta destinació amaga molts llocs que et sorprendran.
Coneixes el turisme taronja? T'expliquem què és i et convidem a gaudir-lo a la Comunitat Valenciana. Acompanya'ns!
Descobreix la gran empremta que ha deixat l'art rupestre llevantí al llarg de la nostra història.
Como cada año, el primer domingo de las Fiestas de la Magdalena, Castellón celebra su tradicional “Romeria de les Canyes”. Acto que congrega a miles de castellonenses para subir a la ermita de la Magdalena y rememorar los orígenes de la ciudad.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions