Et proposem gaudir de la gastronomia mediterrània i dels teus esports favorits. Dona una ullada a aquest clàssic restaurant on conéixer de prop la nostra cuina tradicional!

 

El Restaurante Bergamonte a la Pobla de Farnals és un lloc on gaudir del turisme esportiu i gastronòmic molt prop de la mar. Es tracta d'un establiment amb un club esportiu i molta, molta tradició! T'apuntes a assaborir-lo?

El Restaurante Bergamonte  està situat en una preciosa barraca, i serveix cuina mediterrània deliciosa. Trobaràs en la seua carta tant les més delicades verdures de l'horta com peix fresc ple de sabor a Mediterrani. 

Et costarà decidir entre la seua extensa carta d'arrossos, de mar i de muntanya. El seu arròs al forn és un autèntic clàssic! Al Restaurante Bergamonte, a més, tenen menú infantil, rostits al forn de llenya i a les brases i postres per als quals cal reservar un poc de gana.

Quant al club esportiu annex al Restaurante Bergamonte, compta amb un club de pàdel i un altre de tenis, gimnàs, piscina i fins i tot organitzen campus infantils perquè les vacances dels més xicotets siguen inoblidables!

El seu club de tenis és realment important, amb 4 pistes de terra batuda i 2 de gespa artificial, on podràs rebre classes sense importar l'edat que tingues. I també llogar les pistes! Quant al club de pàdel, alberga 4 pistes que pots llogar, i s'organitzen lligues perquè gaudisques de la competició!

El gimnàs del club esportiu al costat del Restaurante Bergamonte està equipat amb tota classe d'aparells i en tot moment podràs comptar amb el suport de grans professionals. I no oblides la fantàstica piscina a l'aire lliure! Per a acabar, pots passar per la sauna i relaxar-te abans d'acabar un magnífic dia. Entrenar i celebrar un gran dinar sona realment genial!

Quant al campus infantil del club esportiu del Restaurante Bergamonte, t'oferirà la possibilitat d'aportar als més xicotets a l'estiu tant suport per als deures com activitats esportives com la natació, idiomes i molts, molts nous amics. Amb aquestes fantàstiques instal·lacionsm el seu estiu serà inoblidable!

Restaurante Bergamonte

La Pobla de Farnals és un gran lloc per a gaudir del Mediterrani, i compta amb innombrables camins entre camps en l'horta que l'envolta! Prepara una escapada en la qual conéixer com es viu prop del Mediterrani i enamora't dels seus carrers més tradicionals.

Imatges 
Restaurante Bergamonte pobla de farnals,
Restaurante Bergamonte arroz al horno,
como llegar restaurante bergamonte,