Multimèdia Gallery 

Deixa't portar per la màgia del foc, l'art, la pólvora i la llum. T'esperem perquè gaudis d'uns dies inoblidables en les Fogueres de Sant Joan d'Alacant.

Alacant viu, amb l'arribada del solstici d'estiu, una autèntica festa. El color, la pólvora i el foc són els eixos d'una celebració en la qual la música ho inunda tot. Declarada Festa d'Interés Turístic Internacional i Bé d'Interés Cultural Immaterial, aquesta cita és una d'aqueixes que, almenys, has de gaudir una vegada en la vida.

Tradicionalment, del 20 al 24 de juny, els carrers d'Alacant es converteixen en un museu efímer de monuments de cartó pedra que es cremaran la nit del 24 al 25. A més, també se celebren altres actes destacats, com són l'Ofrena de flors a la Verge del Remei, les mascletaes, les cercaviles, les desfilades o la fira taurina.

Així, amb el foc purificador, la ciutat de la benvinguda a l'estiu. T'abelleix gaudir d'una festa que enamora al món? Les Fogueres de Sant Joan d'Alacant et sorprendran i, després de viure-les, voldràs repetir una vegada i una altra.


*És recomanable consultar prèviament la informació de l'esdeveniment.

Més informació
Horari

Día 25, fiesta laboral local

Data d'inici

20/06/2022

Data finalització

29/06/2022

Tipus d'interès

Interés turístic internacional