Blogs en video

Gaudeix de l'encant rural i natural de Benillup, un lloc perfecte per a preparar una ruta senderista en la qual deixar-se envoltar de tranquil·litat. Pren-ne nota i prepara la teua visita!


A Benillup es pot gaudir del bell paisatge de les valls alacantines, en una zona entre barrancs des de la qual iniciar rutes de senderisme amb molt d'encant. Prepara una escapada a la recerca de tranquil·litat i la bona gastronomia. Et contem el necessari!

Benillup: Què veure

Situada a la comarca del Comtat, la població de Benillup és una gran opció per als qui busquen una destinació amb un ambient agradable i tranquil i un toc rural. Al nucli urbà vos encantarà recórrer els seus carrers tan típics, i arribar fins a la seua Església del Rosari, segurament construïda amb restes de la torre àrab.

A Benillup les vistes són excepcionals, ja que el municipi està envoltat de barrancs. Et recomanem visitar el Mirador de Travadell per a fer fotografies increïbles on es mescla la naturalesa amb les terres cultivades. Segur que t'emportaràs un gran record d'aquest punt panoràmic al nucli urbà!

Les festes de Benillup són un altre gran motiu pel qual visitar la localitat i el millor moment per a entrar en contacte amb les seues tradicions. A l'agost se celebren les de Sant Llorenç, on el poble sencer participa i hi ha activitats per a totes les edats com disfresses, actuacions, inflables, etc. I al febrer arriba el torn de les festes en honor a la patrona, Santa Àgueda, on a més de processons se solen celebrar grans menjars amb amics i família.

Però si hi ha una nit especial a Benillup és la de Sant Joan, tot un esdeveniment que no et pots perdre, ja que en un dels seus carrers principals es munta una gran foguera, i es crea un ambient molt màgic!

Si visites Benillup, has de provar el seus sequillos, unes pastes típiques realment delicioses, o les figues seques fregides, amb aroma a vi moscatell! A més, saben preparar saboroses olives. T'animes a preparar la teua escapada?

Troba

Nom
Tipus
Festes

Publicacions