Galeria Multimèdia

Descobreix tots els encants que pots trobar a La Marina. Recorre-la de nord a sud i d'est a oest. T'ho perdràs?

La Marina alacantina està formada per una complexa successió de serres i valls. Una destinació amb un gran potencial paisatgístic on podràs contemplar una rica diversitat que s'estén des de la costa fins a les altes serres dels voltants d'Alcoi.

Aquesta és una zona de la Comunitat Valenciana que va tindre una gran presència morisca, la qual ha deixat la seua empremta en el paisatge. Ací abunden els fruiters i, a la primavera, es converteix en tot un espectacle de flors.

En La Marina també trobaràs rutes d'interior per algunes de les valls més boniques de la Comunitat Valenciana. Les rutes a les Valls de la Marina posseeixen un gran atractiu i ens permeten endinsar-nos en paratges de bellesa singular, alguns dels quals conserven encara gran part de l'aspecte que presentaven segles arrere.

La Vall de Gallinera, la Vall d'Alcalà, la Vall d'Ebo i la Vall de Laguar són racons màgics formats per xicotets nuclis de població, amb frondosos i tranquils paratges. Només has d'endinsar-te en ells i descobrir la bellesa d'està zona de l'interior de la província d'Alacant. Gaudeix de la naturalesa en estat pur!

#CARACTERÍSTIQUES
Ruta
Des de la Vall de Gallinera a l'Orxa, pasant per Pego, la Vall d'Alcalà, La Vall d'Ebo, La Vall de Laguar, Tormos, Sagra, Ràfol, Benimeli, Sanet y Negrals, Orba, Benidoleig, Xalò, Alcalalí, Benigembla, Castell de Castells, Facheca, Tolos, Benimassot, Benillup i Beniarrés.