Galeria Multimèdia

Endinsa't en un recorregut per la música de les diferents ètnies del nostre planeta.

La música és un art que conviu en el nostre dia a dia i és present en tots els llocs del món. El Museu de Música Ètnica de Busot reflecteix bé aqueix art sota les seues parets. Situat en el barri antic del municipi, aquest museu ofereix una àmplia mostra d'instruments musicals de les diferents ètnies del nostre planeta.

L'exposició pertany a l'admirat musicòleg Carlos Blanco Fadol. Quatre sales componen el museu, que signifiquen les quatre dècades de recopilació d'instruments musicals ètnics a través de 145 països. Els amants de la cultura i la música gaudiran recorrent les més de 4000 peces que alberga el museu. Instruments com el 'kissar', el 'teponaztli' o el 'rkany-glinc' són alguns dels quals t'esperen en la teua visita.

Un museu que és molt més que música i instruments. A través d'aquesta exposició dinàmica aprendràs les claus sobre els seus orígens, la seua classificació temàtica de la col·lecció per usos i els costums. Sons i cultura s'uneixen per a brindar-te una experiència única. Et vens a descobrir els instruments més peculiars del món?